Iulia Albu, operată de urgență: ”Am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja…”

Publicat: 31/05/2019 | 12:01
Iulia Albu, operată de urgență: ”Am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja…”

Iulia Albu a fost operată de urgență, iar vedeta s-a hotărât să povestească totul pe blogul personal. A fost o altă experiență de viață, iar operația a presupus, după cum scrie Iulia, o lună de repaos.

Intervenția chirurgicală a avut loc în aprilie, însă detaliile s-au aflat abia acum și asta doar datorită hotărârii Iuliei de a descrie experiența avută. Totul se încheie pe un ton optimist, iar Iulia Albu scrie că a putut să meargă pe… tocuri chiar de a doua zi.

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă. Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” și o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi”, a scris Iulia Albu pe blog.

Iulia Albu: ”Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”

”Nu îmi fac selfie-uri pe patul de spital”

Iulia albu mai scrie pe blog că a cărat ”câteva kg de crini albi”, tot în a doua zi după operație, împotriva sfatului medicilor.

”Nu,  eu nu îmi fac selfie-uri pe patul de spital si nici nu mă plâng atunci când car, la doua zile după operație, împotriva sfaturilor medicului, câteva kg de crini albi pentru un bun prieten”.

Citește și...