Iulia Albu, replici acide la adresa lui Dani Oțil: ”Arată mai bine cu spatele!”

Publicat: 10/01/2019 | 18:46

Iulia Albu a avut niște replici acide la adresa lui Dani Oțil. Iar totul a pornit de la o fotografie publicată de prezentatorul TV.

Dani Oțil și-a făcut bagajele, și-a luat iubita de mână și a plecat în America de Sud pentru o binemeritată vacanță. Ei bine, prezentatorul TV s-a fotografiat din Peru cu o așa-zisă căciulă pe cap și spera să stârnească o nouă modă. (CITEȘTE ȘI: FLAVIA A SPUS TOTUL DESPRE SARCINĂ: ”AȘ FI VRUT SĂ…” DANI OȚIL A FĂCUT OCHII CÂT CEPELE!)

”Doua materiale paparazzi cu caciula asta si iar stârnesc o moda ????”, a scris Dani Oțil pe contul său de Facebook.

Dani Oțil, în Peru

Doar că în loc să stârnească o nouă modă, Dani Oțil a stârnit-o pe Iulia Albu care l-a criticat dur pe prezentator. (VEZI ȘI: RELAȚIA-BOMBĂ A SFÂRȘITULUI DE AN! DANI OȚIL A FUGIT ÎN CHILE CU ”SUPER-FUNDULEȚUL” ROMÂNIEI!)

”Dani Oţil arată mai bine cu spatele decât cu căciula. Nu ştiu ce anume vrea să arate exact, însă două lucruri mă fascinează în aceste imagini:

1 – punguţa cu două bile sau, mă rog, nu-mi dau seama exact despre conţinutul ei şi, fireşte…

Noroc că este blurată imaginea din spate şi putem admira în deplină splendoare piesa de o avangardă notabilă. NOT! Dacă ar fi să-l trimit pe Dani Oţil la un concurs de stil l-aş trimite la…cred că Dani Oţil este bine acolo unde este el. Momentan”, a scris Iulia Albu.