Iulia Vântur a purtat rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur 2018!

Publicat: 01/09/2018 | 09:25

Iulia Vântur a „fugit” din India pentru o perioadă! Ea s-a întors în România pentru a prezenta Cerbul de Aur 2018. Celebra prezentatoare a apărut într-o ținută de vis pe scena din Piața Sfatului de la Brașov, rochie pe care Andreea Marin a purtat-o în primăvara anului trecut la emisiunea „Uite cine dansează”.

 Iulia Vântur a arătat impecabil în superba rochie pe care a ales s-o poarte la Cerbul de Aur 2018. Vedeta nu face nazuri și nu a contat pentru ea că această ținută a mai fost purtată și de Andreea Marin. Singura diferență între cele două ținute este culoare. Iulia a purtat rochia argintie, iar „zâna” a ales culoarea aurie. Ambele dive au arătat superb în această ținută menită să atragă privirile tuturor.
Iulia Vântur mai stă câteva zile în România cu ocazia acestui festival. Prezentatoarea a fost susținută din culise de părinții săi. Ea a strălucit la propriu pe scena din Brașov și i-a susținut cu emoție pe toți concurenții. (Citește și Cum s-a îmbrăcat Silvia Dumitrescu la Cerbul de Aur 2018)

Totul despre Cerbul de Aur 2018

Pentru cele cinci zile ale festivalului au fost puse în vânzare mai multe categorii de bilete, cu preţuri pornind de la 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas.

Organizat de Televiziunea Română, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Moldova, în perioada 29 august – 2 septembrie.

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul „România Centenar”, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, cea mai recentă dintre acestea fiind organizată în anul 2009. De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii și recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Citește și...