Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de 25 de ani. Care este secretul unei relații de lungă durată

Autor: A.N.
Publicat: 02/02/2020 | 21:42

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de 25 de ani. Care este secretul unei relații de lungă durată. Prezentatoarea TV a dezvăluit totul!

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de 25 de ani. Au existat și perioade mai delicate în viața lor de cuplu, însă amândoi au reușit să treacă peste orice obstacol. Toată lumea, însă, se întreabă cum de Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu au ajuns până acum în fața altarului.

Ei bine, prezentatoarea TV a ajuns la concluzia că o simplă foaie de hârtie ajunge să capete, de-a lungul timpului, o importanță mult prea mare.

”Mai avem puţin şi ieşim amândoi la pensie şi tot o să ni se pună această întrebare. Suntem împreună de aproape 25 de ani. Nu cred că un act poate ţine o relaţie. Sunt alte reguli care trebuie respectate pentru ca relaţia dintre doi oameni să funcţioneze şi, de ce nu, şi un pic de noroc. Sunt o mulţime de cupluri care funcţionează ca şi noi, ca o familie, şi lumea nu bănuieşte că nu există un act între ei.

Singurul act de acest gen pe care am simţit nevoia să îl facem a fost logodna noastră, cu slujbă religioasă, verighete, lumânări şi buchet de logodnă, moment de la care, iată, au trecut deja 10 ani”, a mărturisit Iuliana Marciuc pentru Libertatea.

„Îmi amintesc cu drag de o sărbătoare de Sfântul Valentin petrecută la Veneţia, la începutul relaţiei noastre. A fost o surpriză pe care Adrian mi-a făcut-o şi am descoperit împreună superbul oraş pentru prima dată. A fost cea mai romantică destinaţie. Ca un arc peste timp, anul acesta voi merge, la sfârşitul lunii februarie, la Carnavalul de la Veneţia alături de David, fiul nostru”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

 

Citește și...