Iuliei Albu ii va pica machiajul cu tot cu fata cand va vedea reactia fostului sot: “Mizeriile pe care le lanseaza…”

Publicat: 05/08/2015 | 15:11

Dupa doi ani de la divort, Iulia Albu lanseaza sageti otravite catre cel care a facut-o celebra. De cand a aflat de castigurile fabuloase ale fostului sot, Iulia ii calculeaza acestuia banii prin presa.

iulia albu_principal

Cea care se autointituleaza “fashion-editor”, Iulia Albu, nu si-a mai plimbat de cateva luni gaina prin platourile de televiziune, nemaiavand loc de satra de la Strahaia. Chiar si asa, pliscul acesteia cotcodaceste neincetat, de cateva zile, aruncand spre fostul sot graunte otravite. Motivele sunt legate de partea financiara. Ba ca au stabilit de comun acord o pensie alimentara in valoare de 1000 de lei, dar ar putea s-o suplimenteze daca Mihai doreste, ba ca daca are nevoie de bani, apeleaza la alt barbat decat cel care i-a fost sot.

Iulia Albu

Desi se lauda ca are castiguri onorabile din prestatia sa de “fashion-editor”, Iulia pare sa nu mai doarma linistita de cand a aflat ca Mihai a castigat anul trecut 265.000 euro din vanzarea pantofilor si a gentilor. Zilele trecute, un apropiat de-al Iuliei declara, insa, ca Mihai ii plateste fetitei sale, pe langa pensia alimentara, gradinita si ca suporta si altfel de cheltuieli. Suficient cat sa-i dea motiv Iuliei sa se umfle din nou in pene.

Iulia Albu

“Mikaela a urmat cursurile unei gradinite de stat. Orice parinte din Romania stie care sunt costurile unei asemenea forme de invatamant. Evident ca acestea nu au fost achitate decat sporadic de altcineva in afara de mine.”, scrie Iulia pe pagina ei de socializare.

Mihai Albu a luat atitudine, ii inchide gura fostei sotii

mihai albu_principal

Mihai Albu n-a mai rabdat sa citeasca declaratiile veninoase ale fostei sotii si i-a raspuns intr-un mod cat se poate de elegant.


“Eu in schimb prefer sa tac si sa inghit, fara sa cracnesc, toate mizeriile pe care le lanseaza I. Albu la adresa mea. Mi-am impus sa nu ripostez in niciun fel, asta de dragul fetitei mele Mikaela si chiar al mamei ei. Mizez pe faptul ca cine ma cunoaste, stie care este realitatea.”
, a scris Mihai Albu pe pagina lui de socializare.

Citeste si:

Iulia Albu face cumparaturi “pe caiet”, iar fostul sot i le achita! Uite pana unde merge ipocrizia

Mihai Albu isi IRONIZEAZA fosta sotie pe Facebook! Ce a putut sa scrie designerul despre cea cu care tocmai s-a impacat
 

M.D.

Citește și...