Jador e numărul 1 în trending şi idolul femeilor, dar nu îşi permite un alt sacou? Gafă de neimaginat

Publicat: 02/07/2020 | 11:04
Jador e numărul 1 în trending şi idolul femeilor, dar nu îşi permite un alt sacou? Gafă de neimaginat

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru după ce  participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei.

Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicii, astfel devenind prieten cu copiii de suflet ai lui Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. A reușit să nume mari din lumea manelelor, cum ar Dani Mocanu și Florin Salam, pe Youtube. Se pare că, tânărul artist ar câștiga în jur de 50000 de euro din cântat.

Citește și: Cine și cum i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor + De la ce a pornit de fapt bătaia

Aceleași haine în trei videoclipuri

Deși este clar că are câștiguri mari din muzică, tânărul artist apare în trei videoclipuri îmbrăcat în același sacou galben. Este greu de crezut că nu își permite altul așa că, cel mai probabil, are valoare sentimentală.

Jador s-a susținut în școală cu ajutorul social

Lăutarul de 24 de ani a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare. Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Nu rata: Ce făcea Jador, în timp ce Simina își boteza copilul. Dovada că nu-l mai interesează de fosta iubită

Astfel, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă.

Înainte de epidemia de coronavirus, Jador avea chiar și 12 spectacole pe lună. Cum totul a fost oprit din cauza epidemiei de COVID-19, Jador a fost nevoit în această perioadă să trăiască din banii de publicitate, precum și din aparițiile sale la televizor.