Jandarmeria a fost huiduită la parada militară: ”Ruşine!”

Publicat: 01/12/2018 | 11:37
Jandarmeria a fost huiduită la parada militară: ”Ruşine!”

Jandarmeria a fost huiduită de către mai mulţi spectatori la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală. Aceştia au afişat mai multe pancarte şi au strigat „Jandarmeria apără hoţia!”, iar unii s-au întors cu spatele.

De asemenea, aceştia au avut mai multe pancarte cu mesaje împotriva jandarmilor şi s-au întors cu spatele atunci când maşinile Jandarmeriei au trecut pe lângă ei, în cadrul defilării.

Peste 100.000 de oameni participă la sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, atât din Bucureşti, cât şi de la Alba Iulia. Programul începe dimineaţa devreme şi se va încheia târziu în noapte. Momentul culminat este parada militară la care este prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

În Capitală, 4.000 de militari cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave şi 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere participă sâmbătă, 1 Decembrie, începând cu ora 10.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf. Manifestaţii au loc, de asemenea, în majoritatea oraşelor din ţară.

Citește și...