Johannes si Gog au lăsat-o mască pe Ilinca Vandici! „Nu cred aşa ceva! Doamne fereşte”. Vezi cu ce trucuri au dat-o gata

Publicat: 10/04/2013 | 23:57

Johannes şi Cristian Gog s-au întâlnit in această seară în platoul emisiunii Cancan TV, unde au pus în practică cele mai tari numere iluzionism.

Primul care a reuşit să o lase mască pe Ilinca Vandici. După ce a pus-o pe Sânziana Buruiană să aleagă o carte dintr-un pachet, Johannes şi-a ridicat bluza si…surpriză, avea desenat pe piele chiar simbolul cărţii respective.

carte

johannes

Asta, după ce, inainte, a scos acceasi carte din telefon. „Nu cred, nu cred aşa ceva! Doamne fereşte!”, a spus, uimită, Ilinca Vandici.

johannes

După Johannes, a urmat Cristian Gog. Câştigătorul emisiunii „Romanii au talent” a reusit să separe, in câteva secunde, cărţile negre de cele rosii din pachet, in fata prezentatorilor emisiunii TV, apoi să-i ghicească gândurile prezentatorului Adrian Artene.

artene

johannes

Imediat după trucul lui Gog, a urmat din nou Johannes, care a reuşit imposibilul. El a băgat un pix intr-o hartie de 100 de lei, a rupt-o, iar apoi a demonstrat că de fapt…banii sunt intacti.

bani

 

Clara Văcaru

 

Citește și...