Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu foștii săi manageri! Actorul va primi 25 de milioane de dolari

Publicat: 17/07/2018 | 19:51

Actorul american Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu foștii săi manageri, pe care i-a dat în judecată pentru proasta gestionare a averii sale, cerându-le despăgubiri de 25 de milioane de dolari. (Promotiile zilei la monitoare)

La sfârşitul lunii iunie, Johnny Depp afirma că urmează să se judece cu persoanele care i-au gestionat averea şi care îl consiliau deoarece ei sunt de vină că el a ajuns la faliment. Actorul declara că le va cere 25 de milioane de dolari. The Management Group îi ceruse lui Johnny Depp despăgubiri de 550.000 de dolari. (CITEȘTE ȘI: JOHNNY DEPP S-A RAS ÎN CAP, DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINI ÎN CARE APARE PALID ȘI SLAB!)

„Plângerea și acordul încheiat demonstrează încă o dată că Johnny este hotărât să ia măsuri ferme pentru a-și proteja reputația personală și artistică în interesul familiei și al carierei.”, au declarat purtătorii actorului de cuvânt.

Johnny Depp a ajuns la un acord cu foștii săi manageri

Acum, presa internaţională notează că actorul a ajuns la un acord cu cei de la The Management Group, care îi vor plăti lui Depp daune în valoare de 25 de milioane de dolari pentru a nu mai continua procesul. Suma este chiar cea cerută de actor. (VEZI ȘI: JOHNNY DEPP A SĂRIT LA BĂTAIE CHIAR PE PLATOURILE DE FILMARE:”ÎȚI DAU 100.000 DE DOLARI SĂ-MI DAI UN PUMN CHIAR ACUM!”)

”Dacă trebuia să semnez acte, le semnam fără să le citesc. Nu stăteam să văd ce fac ei, pentru că am încredere în oameni.”, declara Johnny Depp în revista Rolling Stone. (Cele mai bune oferte laptopuri)

 

Citește și...