Johnny Depp s-a ras în cap, după ce au apărut imagini în care apare palid și slab!

Publicat: 13/06/2018 | 14:37

Johhny Depp și-a lăsat mască fanii din Polonia, după ce a apărut ras în cap. Schimbarea de look vine la doar câteva săptămâni după ce au apărut pe Internet poze în care celebrul actor părea bolnav. Suprins a fost și artistul după ce a observat că unul dintre fanii care îl așteptau ținea în mâini un tablou în care apărea el dezbrăcat complet. Starul american și trupa sa, Hollywood Vampire, sunt în turneu prin Europa. (Console si accesorii gaming)

Johnny Depp a fost timp ce mai bine de trei decenii un sex simbol internațional. Și, ieri, în timp ce se afla în Varșovia, un fan a avut grijă să-i reamintească ce mult este venerat de cei care îi apreciază munca din lumea muzicii, dar și cea a filmului. Astfel, tânărul l-a așteptat pe artist cu un tablou pictat în care apare Johnny Depp în costumul lui Adam – poziția în care stă, lasă să i se vadă “comoara” dintre picioare în toată splendoarea. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Faptul că o fotografie cu el nud în care apare în timp ce stă într-o poziție explicită era expusă în văzul tuturor, nu l-a deranjat pe Johnny Depp. Mai mult, actorul s-a apropiat de pictură, fiind impresionat de asemănare și chiar a zâmbit de câteva ori.

Zilele trecute un apropiat de-al lui Johnny Depp a făcut o mărturisire, care i-a mai liniștit pe fanii lui în legătură cu felul în care s-a afișat la începutul lunii trecute la mai multe concerte. Potrivit informațiilor apărute în presa din America, starul a slăbit intenționat, pentru că e în turneu și încearcă să stea în formă. În plus, el nu are probleme serioase de sănătate sau altceva.

“Johnny e sănătos și se bucură de timpul petrecut pe drumuri cu trupa sa (n.r.: Hollywood Vampires)”, a declarat sursa pentru jurnaliștii Us Weekly.

Johnny Depp are 54 de ani

Johnny Depp, al cărui nume adevărat e John Christopher Depp II, este actor, scenarist, regizor, producător și muzician american. El a divorțat de cea de-a doua soție, Amber Heard, în ianuarie 2017, la luni bune după ce a fost anunțată despărțirea. Actriţa americană a depus actele de divorţ la sfârșitul lunii mai 2016 și l-a acuzat pe artist de violenţă domestică. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce actorul s-a despărţit de Vanessa Paradis. Prima soție a starului este make-up artistul Lori Anne Allison (1983–1986).

Citește și...