JOJO i-a dat replica lui MIRCEA BADEA, după ce a fost aspru criticată că a mers la proteste cu fetiţa ei de doar trei săptămâni

Publicat: 09/02/2017 | 17:28
JOJO i-a dat replica lui MIRCEA BADEA, după ce a fost aspru criticată că a mers la proteste cu fetiţa ei de doar trei săptămâni

Cunoscuta actriţă Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, a fost aspru criticată recent pentru că a mers în Piaţa Victoriei pentru a protesta, iar alături de ea a fost atât iubitul său Paul Ipate, cât şi micuţa lor de doar trei săptămâni.

Cel care a criticat-o pe Jojo pentru o astfel de decizie a fost nimeni altul decât realizatorul de emisiuni Mircea Badea. În plus, acesta a pus la îndoială faptul că Jojo nu ar fi ştiut prea bine de ce anume protestează sau se află în Piaţa Victoriei. Mai mult, Mircea Badea nu a putut înţelege prea bine de ce Jojo a decis să o ia cu ea şi pe Zora, micuţa sa şi a lui Paul Ipate, care a venit pe lume acum mai puţin de o lume de zile.

Văzând că este atât de aspru criticată, Jojo a decis să îi dea replica lui Mircea Badea şi a spus următoarele: „Am fost colegi atâţia ani şi nu aş vrea să îi răspund cu aceeaşi vehemenţă! Însă, îi pot spune lui Mircea că atâta timp cât în Piaţa Victoriei am văzut foarte multe mame cu copii de toate vârstele, care simţeau exact ca mine, lucrul acesta m-a determinat să fiu mai fericită ca oricând. Sunt mandră că m-am dus la miting, a fost un sentiment de patriotism extraordinar. Pe de altă parte, îl anunţ pe Badea că fetiţa mea este foarte bine şi îi mulţumesc pentru grijă. Atât“.

Citește și...