Jojo si Paul Ipate, separați! Actrița a ținut să se afle de la ea: „În astfel de momente îmi dau seama că…”

Publicat: 15/10/2019 | 12:55

Firește că o astfel de informație zdruncină, din temelii, lumea showbizului autohton, fiindcă Jojo și Pavel Ipate sunt considerați un cuplu indestructibil. Dar motivul separării este cu totul altul și, suplimentar, nu este vorba decât despre in interval limitat de timp.

De fapt, Jojo a și postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, lămurind misterul și liniștindu-și fanii. Atât ea, cât și Paul Ipate merg în multe turnee, așa că nu au posibilitatea de a se vedea tot timpul. ”Meseria înainte de toate”, se spune, iar cei doi nu se dezic de la această regulă nescrisă.

”E o perioadă de turnee în care eu și iubitul meu nu ne mai vedem atât de des cum suntem obișnuiți. În astfel de momente îmi dau și mai bine seama cât de importantă e familia noastră și de unită… Dorul de tine mă face să fiu și mai mult recunoscătoare pentru tot mi-a fost dat @paulipate. Am răcit un pic și aș vrea să fii aici să mă strângi în brațe. Știu că mă alint, însă cea mai bună parte e că lângă tine pot fi oricât vreau eu de vulnerabilă. Pentru că tu ești stânca mea neclintită și refugiul meu de fiecare dată când lucrurile o iau razna. Te iubesc și îți trimit dorul meu”, a scris Jojo pe Instagram.

Jojo și Paul Ipate

Jojo, mărturisiri despre ”Ziua Îndrăgostiților”

La un moment dat, Jojo a făcut o declarație legată de celebra Zi a Îndrăgostiților, dezvăluind că ea și Paul… nu sunt genul de oameni care sărbătoresc, neapărat, ziua respectivă.

Eu și Paul Ipate nu suntem neapărat genul care sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, însă eu una, pentru că ador tot ce ține de iubire nu mă pot abține să vă spun „La mulți ani îndrăgostiților!”. Și apropos de îndrăgostiți:

  • eu și Paul ne-am cunoscut acum aproape 5 ani într-un context super fain, pe platourile de filmare a unui lungmetraj care încă nu a apărut, dar sperăm să apăra la un moment dat?
  • amândoi suntem moldoveni: Paul din Roman, eu (după bunica mea) din zona Ceahlău, Neamț. Am fost crescuți după aceleași tradiții și principii de viață și asta contează foarte mult.
  • el e în zodia Peștilor, eu sunt Taur și se pare că astrele s-au aliniat în așa fel încât, deși suntem două caractere foarte puternice, și când nu ne înțelegem tot ne înțelegem cumva.??‍
  • el e mai mult pasăre de noapte, eu de zi. Lui îi place foarte mult să petreacă timpul cu foarte mulți prieteni și în gașcă, eu sunt mai mult genul meditativ și solitar (deși am și eu prietenii mei, normal), dar cumva am reușit se pare să găsim un numitor comun.??
  • suntem două firi competitive, însă amândoi încercăm să fim toleranți și mai ales unul cu celălalt”, a mărturisit Jojo.

 

Citește și...