Joseph Hadad, transportat de urgenţă la spital! Juratul de la PRO TV, suspect de infarct!

Autor:
Publicat: 12/02/2020 | 13:05
Joseph Hadad, transportat de urgenţă la spital! Juratul de la PRO TV, suspect de infarct!

Celebrul bucătar a ajuns de urgență la Spitalul C.C Iliescu din Capitală, după ce i s-a făcut rău în propriul restaurant.(CITEȘTE ȘI: VIOLENTUL IUBIT AL CRUDUȚEI ESTE UN ”COMBINATOR PLĂTITOR”: CONDUCE UN BENTLEY DE UN SFERT MILION €, POARTĂ LA MÂNĂ UN RICHARD MILLE (DUBIOS) ȘI…)

 În urmă cu câteva ore, Joseph Hadad a acuzat câteva probleme de sănătate. Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată și un echipaj SMURD a fost solicitat de urgență la adresa restaurantului, pe care juratul de la PRO TV în deține în București.  Din câte se pare acesta a fost suspectat de infarct și a fost dus de urgență la Spitalul CC Iliescu din Capitală.(NU RATA: CE MESAJ ARE BIANCA PENTRU CRUDUȚA: ”SUNT ALĂTURI DE TINE! TE IUBESC ȘI…”)

”S-a simțit  rău și a chemat ambulanța. Se afla la restaurant. Momentan nu se știe despre ce este vorba, dacă e infarct sau e vorba doar de o simplă anemie. Așteptăm și vești de la medici”,ne-a dezvăluit o apropiată a celebrului bucătar.

Juratul Pro TV a rămas văduv cu trei copii

Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu aproximat 12 ani. Soția celebrului chef a fost răpusă de temutul cancer la sân, iar moartea femeii iubite i-a schimbat complet viața. Gila avea 42 de ani când a murit, iar în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă și un soț îndurerat. Îndrăgitul jurat de la Pro TV se consideră vinovat pentru că, fiind ocupat cu munca, nu a mers cu soția lui la medic şi regretă enorm acest aspect. El a cheltuit sume importante în lupta soției sale cu maladia mortală; a vândut apartamentul, însă, din nefericire, toate eforturile au fost în zadar.

“Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…”, i-a dezvăluit chef Joseph Hadad prezentatoarei Iuliana Marciuc la “Destine ca-n filme”.