Judecătoarea Geanina Terceanu a vorbit despre Cristi Borcea! Ce au făcut cei doi la întâlnire

Publicat: 11/04/2017 | 23:10
Judecătoarea Geanina Terceanu a vorbit despre Cristi Borcea! Ce au făcut cei doi la întâlnire

Judecătoarea Geanina Terceanu, condamnată de Curtea de Apel la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru că a primit mită pentru a da o soluţie favorabilă în Dosarul Transferurilor, a vorbit în această seară despre relaţia cu Cristi Borcea.

Judecătoarea susţine că a fost ironică atunci când a declarat că are un copil cu Borcea (vezi AICI). Geanina Terceanu a spus că între ea şi iubitul Valentinei Pelinel nu a existat o relaţie amoroasă.

„Am spus că am un copil cu Borcea şi să-l caute la ţară. Nu s-a înţeles ironia. Realitatea juridică arată că nu a fost o altă relaţie între mine şi Borcea, deci nu era un copil. În rechizitoriul este consemnat că ne-am plăcut. A fost doar o întâlnire. În sensul de a nu se da o altă conotaţie verbului a plăcea. Între doi oameni care discută şi atât. Am avut doar o întâlnire de doar două ore. Am discutat despre dosar. Ulterior, la domiciliu, am găsit un plic cu bani, 10 mii de euro. A fost singura întâlnire cu el, a fost la el acasă”, a comentat Geanina Terceanu.
 

Citește și...