Justin Ștefan sare la gâtul politicienilor: „E o prigoană împotriva sportivilor și a cluburilor!”

Autor:
Publicat: 30/05/2020 | 18:38
Justin Ștefan sare la gâtul politicienilor: „E o prigoană împotriva sportivilor și a cluburilor!”

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a contestat vehement protocolul Ministerului Tineretului și Spotului și Ministerului Sănătății, care vizează prelungirea perioadei de cantonament. Măsurile impuse pentru reluarea fotbalului au generat un scandal imens între LPF, cluburi și politicieni.

Justin Ștefan consideră că deciziile luate de autorități pentru reluarea Ligii 1 sunt discriminatorii și „prigoane” împotriva cluburilor de fotbal.

Principalul argument al secretarului general al LPF îl reprezintă relaxarea măsurilor luate de autorități în aceeași perioadă, precum redeschiderea cluburilor și a teraselor.

„Sunt revoltat. E o prigoană împotriva sportului, și mai ales împotriva fotbalului. E o prigoană împotriva sportivilor și a cluburilor. De la 1 iunie am aflat că se deschid cluburile și terasele, în timp ce, după părerea unora, jucătorii și antrenorii trebuie să rămână în cantonamente. Care sunt argumentele acestora? Au venit tot felul de oameni care mi-au transmis să nu intru în conflict cu politicienii, dar aici este vorba despre poziția cluburilor. Nu putem fi de acord cu această poziție discriminatorie împotriva sportului.

Jucătorii și antrenorii sunt disperați, din 15 martie au stat izolați în case, din 15 mai stau izolați în cantonamente. E o situație aberantă. Jucătorii stau în izolare în cantonamente și văd oamenii la terase sau prin orașe, nu e posibil așa ceva”, a tunat Justin Ștefan.