Kamara, ipostază emoționantă alături de fiul său: ”Primul pas a fost făcut…”

Publicat: 17/05/2019 | 17:24

Kamara se află în Turcia, alături de fiul său, Leon, care a făcut deja primul transplant de celule stem. Artistul și micuțul au fost surprinși într-o ipostază emoționantă.

Micuțul Leon a făcut deja primul transplant de celule stem, iar Kamara este optimist în ceea ce privește însănătoșirea fiului său. Artistul stă zi și noapte alături de Leon și crede, cu tărie, că într-un final micuțul va putea avea o viață normală. Kamara a publicat o fotografie emoționantă și le-a mărturisit tuturor că primul pas spre normalitate a fost făcut. (CITEȘTE ȘI: KAMARA, MELODIE DE SUFLET PENTRU FIUL SĂU: ”DE MULTE ORI JUDECĂM OMUL ÎNAINTE DE A-I CUNOAȘTE POVESTEA”)

”Primul pas a fost făcut
Către un nou început 

#leon #kamara #invingator #instanbul #livhospital, a scris Kamara pe contul său de Facebook.

Kamara, alături de fiul său Leon

Leon a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică

Micuțul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa, care a avut loc cu 2 luni înainte de termenProblemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie.

Deși are 5 ani, Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon are mâna stângă și membrele inferioare inerte și nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea. (VEZI ȘI: BOALA DE CARE SUFERĂ BAIEȚELUL LUI KAMARA. ÎȘI TRATEAZĂ FIUL CU BANII DE LA FERMA)

Celebrul artist care a participat la „Ferma Vedetelor” pentru a-și ajuta fiul are nevoie diperată de bani pentru operația micuțului. Leon urmează să maergă la o clinică privata din Turcia, unde va începe tratamentul și recuperarea.

Donațiile pentru acest caz se realizează în contul:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD

Citește și...