Kanal D a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir

Publicat: 15/08/2019 | 10:14
Kanal D a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir

Kanal D a făcut anunțul oficial! După o perioadă în care emisiunea moderată de Teo Trandafir a disprut din grila de programe de la Kanal D, lucrurile vor reintra în normalitate. Vacanța s-a încheiat, iat Teo Trandafir este pregătită să revină pe ”sticlă”, fiind așteptată, cu sufletul la gură, de toți fanii. 

 „Doamnelor și domnilor, trebuie să va fac o mărturisire! O fi bună vacanță, nu zic ba, dar fără dumneavoastră parcă nu are nici sare, nici piper. Abia aștept să ne întoarcem pe 26 august, ca să râdem cum n-am mai ras… din 26, luna trecută” , este mesajul lui Teo pentru telespectatori.

În ceea ce privește ora de difuzare, emisiunea Teo Show este programată în grila Kanal D, de luni până vineri, de la ora 15.00, informează paginademedia.ro.

Emisiunea ”Teo Show” revine pe ”sticlă”

Nu l-a uitat pe Mircea Badea

Învitată la un post de Radio, Teo Trandafir a vorbit despre relație pe care o are cu Mircea Badea. Vedeta Kanal D a făcut și o serie de dezvăluiri despre fostul ei coleg. A spus, practic, adevărul despre prezentatorul de la Antena 3.

„Mircea a fost omul care a venit să mă vadă în spital la Viena, omul care m-a ţinut de mână. Eu îl iubesc pe Mircea Badea aşa cum e, nu pentru ce face el la televizor. Mircea se pricepe la politică eu nu. Mircea este atât de bârbat şi atât de loial, încât oricând cineva a încercat să se bage între noi, am ştiu clar ca suntem parteneri care nu şi-ar face rău niciodată.”, a spus Teo Trandafir.

 

Citește și...