Kanal D lansează o nouă emisiune TV! Va fi lider de audiență! Cum se va numi și cine vor fi vedetele

Publicat: 06/08/2018 | 21:22
Kanal D lansează o nouă emisiune TV! Va fi lider de audiență! Cum se va numi și cine vor fi vedetele

Kanal D va lansa o nouă emisiune TV cu o parte din protagoniștii de la Exatlon. Show-ul îi va avea la stat pe Giani KIrita, Cătălin Cazacu și Victor Slav că și vedete, ultimul fiind fost prezentator la Wowbiz.      

Această emisiune se va numi „Vulturii de noapte” şi va fi prezentată de vedeta postului, Victor Slav, fostul fotbalist Giani Kiriţă şi motociclistul Cătălin Cazacu. Giani KIrita a declarat: ”Am rezonat din prima cu Catalin Cazacu, chiar inainte sa plecam la «Exatlon»; inainte de acel show, eu nici macar nu stiam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, ca rezonam pe toate planurile. Acest nou show pe care il vom prezenta, in curand, la Kanal D, va fi unul incendiar!”

Victor Slav, care a prezentat şi „WowBiz“, are aşteptări mari de la noul proiect, potrivit evz.ro: „Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potriveşte perfect şi în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piaţa media din România care va revoluţiona tot ceea ce înseamnă această industrie. De abia aştept reîntâlnirea cu fanii noştri, să îi binedispunem şi să le aducem zâmbete pe chip”.

Citește și...