Karmen Minune, în al doilea trimestru de sarcină: ”Sunt foarte multe semne de întrebare”

Publicat: 14/05/2019 | 13:21
Karmen Minune, în al doilea trimestru de sarcină: ”Sunt foarte multe semne de întrebare”

Karmen Minune, fiica de 21 de ani a celebrului manelist, a intrat în al doilea trimestru de sarcină, iar peste aproximativ trei luni va deveni o mămică fericită.

Karmen Minune a declarat că se află într-o etapă a vieții foarte frumoasă, fiindcă a fi mamă reprezintă ceva unic. Cu atât mai mult cu cât este prima sarcină și, după cum a spus ea, ”sunt foarte multe semne de întrebare”.

“E o nouă etapă despre care sunt sigură că va fi cea mai frumoasă sau, cel puțin, una dintre cele mai frumoase. Să fii mamă e ceva unic și, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu știi cum va fi. Când ești însărcinată, e un proces în care te pregătești pentru ceva ce nici tu nu cunoști, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face față cu brio următoarei etape din viața mea și știu că va fi una superbă”.

Karmen Minune, în al doilea trimestru de sarcină

Karmen Minune: ”Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune”

Karmen Minune se simte privilegiată, spunând că Dumnezeu a ”pregătit-o cumva” pentru această etapă a specială a vieții sale.

”Cred că Dumnezeu mi-a pregătit cumva ceva la care nu mă așteptam să se întâmple atât de repede și atât de frumos. Mi s-a schimbat viața radical într-un timp foarte scurt și nu pot spune decât că-i sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune în ultima perioadă și că, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, totul înflorește, pentru mine”, a declarat Karmen în cadrul interviului oferit pentru revista VIVA în urmă cu ceva vreme.

Citește și...