Karmen Minune și-a fotografiat burtica de gravidă! Cum arată acum artista

Publicat: 22/06/2019 | 10:12

La 21 de ani, Karmen Simionescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Artista este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Recent, ea și-a fotografiat burtica de gravidă și a făcut publice imaginile.

Bruneta se află într-o vacanță de lux la Barcelona, alături de iubitul ei. “Sofia, iubirea mea”, a scris Karmen Simionescu în dreptul fotografiei.

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015.

La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.