Klaus Iohannis s-a razgandit! Presedintele a desemnat pana la urma un premier interimar. Afla pe cine a pus

Publicat: 22/06/2015 | 17:42
Klaus Iohannis s-a razgandit! Presedintele a desemnat pana la urma un premier interimar. Afla pe cine a pus

Presedintele Klaus Iohannis refuza sa numeasca un premier interimar in locul lui Victor Ponta, si cere sa vada actele medicale ale acestuia. Vicepremierul Gabriel Oprea fusese nominalizat, insa Iohannis se opune, deocamdata.

UPDATE 19.10

Klaus Iohannis l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea ca premier interimar.

 

Victor Ponta a fost externat, duminica, de la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde s-a aflat internat timp de o saptamana. Premierul a suferit o interventie chirurghicala complicata la genunchiul stang, iar starea de sanatate inca precara a acestuia il impiedica sa-si reia atributiile in fruntea Guvernului. Potrivit declaratiilor doctorului Ion Bogdan Codorean, cel care a fost alaturi de premier la fiecare pas, inca de la controlul medical din Romania, fisa de externare a lui Victor Ponta vine sa confirme gravitatea afectiunilor cu care se confrunta prim-ministrul.

ponta

Potrivit documentului emis de Spitalul Universitar Medipol din Istanbul si semnat de Prof. Dr. MAHIR MAHIROGULLARI, interventia chirurghicala a scos la iveala „o ruptura degenerativa pe meniscul medial. O sfasiere de tip maner de galeata a fost detectata pe meniscul lateral. A fost reparata cu 3 suturi de menisc toate interioare. S-a depistat o leziune mare de gradul 4 a cartilajului pe suprafata nearticulara a cartilajului femural lateral”. De asemenea, „s-a constatat ca premierul avea lipsa in totalitate tesutul cartilaginos”.

Citește și...