L-a chinuit cu grebla, timp de trei zile, pe Nutu Camataru, pana i-a luat ceasul de la mana!

Publicat: 22/08/2013 | 00:05

Robert, un tanar de 23 de ani, este cel care la “chinuit” pe Nutu Camataru cu o “grebla” cu 35 de ace timp de trei zile. Pentru a-I face un tatuaj, bineinteles!

Nu-l cunostea pe Nutu decat de la televizor atunci cand, intr-o zi, a primit un telefon de la vestitul camatar. In doua vorbe, i-a explicat despre ce e vorba: voia un tatuaj special. Desi nu e tocmai un client obisnuit, Robert a avut curajul sa se apuce de aceasta sarcina, iar de atunci a ramas prieten cu Nutu Camataru.

Nutu are mai multe tatuaje pe corp
Nutu are mai multe tatuaje pe corp

“Va dati seama ca nu avea o reputatie tocmai prietenoasa, dar eu am ajuns sa il cunosc si mi-am dat seama ca este un om extraordinar de bun. Pentru mine e un fel de mentor si de tata…”, ne-a povestit Robert Modreanu, care a terminat Liceul Tonitza si Facultatea de design industrial.

Robert ne-a povestit despre tatuajul care l-a facut pe spatele lui Nutu Camataru
Robert ne-a povestit despre tatuajul care l-a facut pe spatele lui Nutu Camataru

S-a apucat de desenat la varsta de 13-14 ani. “Eram un pusti care stia sa deseneze in cartierul Berceni si toti care se tatuau se legau de acest lucru si am invatat sa tatuez. Asa a inceput dintr-o joaca sa se transforme in meserie si am ajuns sa fac bani, cunostinte”, ne-a povestit tanarul.

Robert ne-a aratat cum arata
Robert ne-a aratat cum arata “grebla”, un ac special folosit pentru tatuaje care este facut din 35 de ace

Pragul salonului sau l-au trecut multe vedete, in special fotbalisti de renume. “Adi Cristea, Simao de la Dinamo, Ze Kalanga, Tanase si Mitea s-au tatuat aici. Am si clienti obisnuiti, bineinteles, nu doar vedete”, mai spune artistul.

Acul
Acul “grebla”

La final, dupa cele trei zile, Nutu i-a dat pe langa bani, si ceasul de la mana. “S-a lasat pe mana mea, a venit cu cateva idei, a zis ca el vrea sa se faca in stil Yakuza si de acolo am inceput eu sa-i creez un samurai care sta in genunchi, in pozitie de lotus si il ataca doi dragoni, care reprezinta dusmanii. Cat timp el se uita la un dragon, altul il ataca cu o gheara… ca-n viata. Nutu Camataru este un om foarte rezistent, cred ca este unul dintre cei mai rezistenti clienti ai mei la durere. L-am tatuat timp de trei zile, cate sase ore pe sedinta si nu am avut probleme cu el la capitolul durere. Este un om super OK”, a mai spus artistul.

La tatuajul lui Nutu Camataru, Robert a lucrat trei zile cate sase ore pe zi
La tatuajul lui Nutu Camataru, Robert a lucrat trei zile cate sase ore pe zi

Moda tatuajelor este foarte raspandita la noi in tara, iar pe litoral romanesc se vad cel mai bine aceste desene. “De regula cand iti faci un tatuaj trebuie sa te gandesti foarte bine, pentru ca te va reprezenta pentru tot restul vietii tale. Apreciez oamenii care vin cu idei, cu tatuaje salvate de pe internet. Orice tatuaj porneste de la 100 de lei si poate ajunge pana la 3.000 de euro”, ne-a mai explicat Robert.

Nutu Camataru calare pe unul din caii sai
Nutu Camataru calare pe unul din caii sai

banner

(A.S.)

Citește și...