Acasă » Exclusiv » L-am găsit pe stomatologul acuzat că a violat-o pe concurenta de la iUmor

L-am găsit pe stomatologul acuzat că a violat-o pe concurenta de la iUmor

De: Adrian Nicolae 21/03/2021 | 23:46

Pe data de 17 februarie, anul acesta, s-a împlinit un an de când Ștefania Costache – fostă concurentă ”iUmor” – a trecut printr-o experiență răvășitoare care a determinat-o să depună o plângere la poliție pe numele unui cunoscut medic stomatolog din București. Mai mult, ”Lolrelai”, așa cum este cunoscută Ștefania în lumea showbizului, s-a prezentat și la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” (INML) pentru ca, în urma controlului de specialitate, să poată demonstra că a fost drogată și violată de respectivul doctor.

Vedeta a povestit drama prin care a trecut în timpul unui vlog postat chiar pe contul ei de YouTube, acuzându-l pe medicul stomatolog că i-a administrat ”drogul violului”, în cabinet, iar apoi – profitând de starea ei – a dus-o în apartamentul său și a abuzat-o sexual.

Anchetatorii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de luat vederi instalate în holul blocului unde locuiește stomatologul C.B., însă ancheta a luat o turnură complet neașteptată după ce acesta a negat toate acuzațiile pe care i le-a adus Ștefania și, mai mult, au apărut informații conform cărora certificatul medico-legal nu confirmă violul, nefiind descoperite nici substanțe toxice în organismul Ștefaniei. Pentru ca totul să devină și mai complicat, pe numele stomatologului C.B. ar mai fi fost depuse deja și alte plângeri ale unor fete care îl acuză că le-a agresat sexual.

Potrivit surselor CANCAN.RO, stomatologul C.B. a decis să fie cât mai retras, în ultima perioadă, cu atât mai mult cu cât riscă să fie suspendat și de Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

(VEZI ȘI: CU DURERE ÎN SUFLET, ȘTEFANIA COSTACHE A DEZVĂLUIT A FOST DROGATĂ ȘI VIOLATĂ DE UN DOCTOR: “AM DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE, AM FOST LA INML”)

Controversatul stomatolog își caută liniștea într-o localitate din apropierea Capitalei

Fotoreporterii CANCAN.RO l-au descoperit pe controversatul stomatolog C.B., într-una din zilele trecute, ”ascuns” sub gluga unei geci de culoare galbenă și ieșind din bloc pentru momente de respiro și de reflecție ceva mai departe de București.

”Doctorul stă retras acum, de când cu această anchetă. Cea mai mare parte a timpului și-o petrece într-o comună din apropierea Bucureștiului, probabil la casa părintească”, au precizat sursele noastre.

Același surse transmit că C.B. a fost și este un personaj cu ”dare de mână”, deținând și ”mai multe mașini” cu care se afișează în diferite ocazii. ”Financiar stă bine domnul stomatolog, în ciuda scandalului provocat de fata de la iUmor, doar că își caută liniștea în provincie, încearcă să se rupă de tot ce s-ar fi întâmplat acolo”, au mai transmis sursele CANCAN.RO.

Acuzațiile de abuz sexual l-ar fi determinat pe stomatolog să apeleze la varianta de rezervă – mai mult timp petrecut în provincie

C.B. a negat vehement că ar fi violat-o pe Ștefania Costache, iar polițiștilor le-a declarat că o considera chiar ”o amică” pe aceasta și tocmai de aceea ar fi invitat-o în apartamentul său pe data de 17 februarie a anului trecut. Tânăra vedetă mersese, în acea zi, la cabinetul stomatologului pentru ”igienizare și air flow”, acesta șlefuindu-i lucrarea care era ruptă și, așa cum a precizat în declarație, folosind ”patru pufuri de lidocaină în partea bucală superioară și trei în partea inferioară” și aplicând apoi ”un gel anestezic cu aromă de fructe”. 

(CITEȘTE ȘI: NOI DETALII DESPRE STOMATOLOGUL ACUZAT DE VIOL DE ȘTEFANIA COSTACHE. O ALTĂ VICTIMĂ ÎN DOSAR: „ERAM O PUȘTOAICĂ. MI-A ZIS CĂ A FĂCUT FACULTATEA PE BANI”)

A ieșit din bloc bine ”camuflat”, ajutat și de o vreme ploioasă

Acuzat de mai multe tinere de agresiune sexuală, ceea ce i-ar putea distruge atât viața personală, cât și cariera, stomatologul C.B. pare decis să renunțe la viața din Capitală, cel puțin temporar, până când ancheta va fi finalizată, iar ”misterul” se va lămuri. În consecință, se retrage ”departe de lumina reflectoarelor” și de întrebările incomode cu care este bombardat, preferând provincia.

Înainte de a pleca către comuna din apropierea Bucureștiului, C.B. a pus în portbagajul unuia dintre bolizii de lux pe care îi conduce un bax cu apă și alte câteva pungi cu produse necesare în cămara… de la țară.

Stomatologul C.B., pregătit pentru o ”retragere strategică” în provincie

Stomatologul anchetat susține că Ștefania Costache nu i-a spus în niciun moment, în ziua respectivă, că îi este rău în urma intervenției medicale. Este adevărat, a declarat C.B., ”a scuipat mult sânge și mi-a zis că i se face rău când vede sânge…”. Și atunci ar fi stabilit – ”de comun acord”, susține C.B. – ”să mergem la mine acasă cu mașina mea, iar Ștefania ar fi zis că este de acord”.

Declarația stomatologului intră în contradicție flagrantă cu ceea ce a declarat fosta concurentă ”iUmor”, însă medicul continuă să susțină că nu a fost vorba despre niciun viol, iar Ștefania era conștientă la el în apartament și ”mergea pe picioarele ei”.

”Eu aveam de vorbit cu soția mea pe video call. Ea a adormit. În jurul orei 12 i-am zis că trebuie să meargă acasă. Se simțea mai bine. Cât a stat la mine în apartament era conștientă, mergea pe picioarele ei. Nu am întreținut relații sexuale cu ea și nu am pipăit-o în zonele intime. A făcut un atac panică. Am considerat-o o amică cu care ieșeam la cafea, de aceea am invitat o la mine acasă”, a mai declarat stomatologul polițiștilor care îl anchetează.

Stomatologul C.B., ”prins” între două dintre mașinile pe care le conduce

Ștefania Costache: ”Încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru”

Lolrelai a spus, în februarie, în vlogul postat pe YouTube, că nu poate preciza cu certitudine ce substanță i-a fost administrată de către stomatologul C.B., atunci când se afla în cabinetul lui, ulterior ajungând într-o stare care i-a ”șters” aproape toate amintirile. Dar ar putea fi vorba despre ”drogul violului”, ”acoperit” în organismul ei de lidocaină.

Totuși, vedeta se întreabă de ce ancheta durează atât de mult și, pe de altă parte, avertizează că stomatologul care ar fi agresat-o profesează, încă, asta însemnând – susține ea – că și alte femei pot fi în pericol.

“Luna asta se împlinește un an de zile de când am depus o plângere la poliție  împotriva unui domn doctor stomatolog, care, în urma prezentării mele, (…) nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat (…) Și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore. Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic. (…)

Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată (…). Mi-aș dori să știu de ce într-un an de zile nu s-a întâmplat nimic și nu știu nimic. (…) Dânsul încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru. (…)”, a mărturisit Ștefania Costache în vlogul său de pe YouTube.

În același vlog, Ștefania consideră că i-a fost administrată o cantitate prea mare de lidocaină și, cerând explicații la INML, i s-ar fi spus că această substanță poate acoperi ”presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului”.

“Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multă lidocaină. Am înțeles (…) de la doamnele de la INML că această substanță acoperă presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de oțet și mi-a spus să îl țin în gură fără să clătesc două minute, apoi mi-a spus să îl înghit. (…) El insista să îl înghit. (…) De acolo, lucrurile devin neclare, îmi amintesc când m-am ridicat de pe scaun că eram extrem de amețită, m-am sprijinit de biroul de lângă…”, mai spune fosta concurentă de la ”iUmor”.

Acuzat de fosta concurentă de la ”iUmor” că a abuzat-o sexual, stomatologul C.B. se refugiază în provincie

Colegiul Medicilor: ”Vom ține o legătură strânsă cu autoritățile care vor investiga acest caz”

Reprezentanții Colegiului Medicilor din România au transmis că a fost declanșată și o anchetă care să investigheze aceste ”posibile cazuri de abuz sexual”, toate acuzațiile fiind ”îndreptate către același medic stomatolog”.

C.B. este cercetat în Comisia de Disciplină, iar Colegiul Medicilor a precizat că se află într-o legătură permanentă cu autoritățile, solicitând, totodată, ca ”persoanele implicate” să depună sesizări și la Colegiu.

„Am decis să începem propria analiză după ce în spațiul public au apărut mai multe mărturii care descriu posibile cazuri de abuz sexual, toate acuzațiile fiind îndreptate către același medic stomatolog. Bineînțeles, vom ține o legătură strânsă și cu autoritățile care vor investiga acest caz și vom oferi toate informațiile pe care le avem despre această persoană.

Totodată, medicul este cercetat în Comisia de Disciplină a  Colegiului Medicilor Stomatologi București, motiv pentru care rog persoanele direct implicate în acest caz  să depună o sesizare și către noi, cei din Colegiu. Orice informație ne poate fi de ajutor”, a transmis Colegiul Medicilor într-un comunicat oficial.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Lucrează de 12 ani în presa centrală și este autorul unor investigații jurnalistice centrate pe domeniul Justiției, dar și pe conexiunile dintre mediul politic și cel de afaceri. S-a alăturat echipei CANCAN în anul 2019, în prezent fiind citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...