La cateva minute dupa moartea lui Vadim, vrajitoarea Bratara face dezvaluiri socante: „I-am zis ca va muri si…”

Publicat: 14/09/2015 | 19:46
La cateva minute dupa moartea lui Vadim, vrajitoarea Bratara face dezvaluiri socante: „I-am zis ca va muri si…”

In urma cu putin timp, Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata. Una dintre apropiatele Tribunului, vrajitoarea Bratara, a facut dezvaluiri socante pentru CANCAN.ro.

In aceasta dimineata, Corneliu Vadim Tudor a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar, dupa ce a suferit un infarct. In urma cu cateva minute, politicianul s-a stins din viata. Una dintre cele mai afectate persoane de disparitia marelui scriitor si om politic este vrajitoarea Bratara, care l-a primit de cateva ori la ea in casa pe Vadim Tudor.

 

Vrajitoarea Bratara

 

Mai mult, femeia sustine ca l-a avertizat pe Tribun ca isi va gasi sfarsitul: „A venit la mine pe opt martie. Atunci i-am citit in palma si i-am zis ca va suferi o mare cumpana si ca nu vad continuarea liniei vietii. El mi-a spus ca il vor omora datoriile si grijile. L-am avertizat, desi nu i-am putut spune in viata ca va muri. Ce-i drept, nu ma asteptam ca sfarsitul sa ii vina atat de repede. Sunt socata, nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa il odihneasca in viata”, a declarat vrajitoarea Bratara, pentru CANCAN.ro.

 

C.B

Citește și...