La ce salariu renunță Simona Gherghe dacă Antena 1 o „zboară” de la Acces Direct

Publicat: 06/07/2019 | 10:52
La ce salariu renunță Simona Gherghe dacă Antena 1 o „zboară” de la Acces Direct

Simona Gherghe a dat naștere celui de-al doilea copil și, fiind în concediu de maternitate, nu a mai fost prezentă în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Vedeta a fost înlocuită de Cristina Cioran, iar aceasta a lăsat să se înțeleagă că este foarte posibil ca Simona să nu mai revină la TV.

Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil”, a decalarat Cristina Cioran pentru libertatea.ro.

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, însă, în prezent se află în concediu de maternitate. Ea l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.

Moderează ”Acces Direct” din 2010

Simona Gherghe moderează emisiunea ”Acces Direct” din anul 2010, reușind să își atragă foarte mulți telespectatori și… admiratori. Emisiunea a făcut rating, iar Simona a fost recompensată pe măsură. Nu mai puțin de 7.000 de euro pe lună ar fi primit Simona pentru prestația de la ”Acces Direct”, chiar dacă suma nu a fost niciodată confirmată oficial. E drept, nici Simona nu a infirmat. Rămâne de văzut dacă, la toamnă, Simona va renunța sau nu la un asemenea salariu.

Simona Gherghe și-a început cariera la Iași, la radio. Vedeta a urmat cursurile Facultatii de Litere, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi, specializarea Franceza-Engleza.

Citește și...