La ce vârstă fragedă și cu cine și-a pierdut Antonia virginitatea: „Nu a fost deloc ok”

Publicat: 08/11/2019 | 09:47

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia este apreciată, ascultată și… dorită de foarte mulți bărbați. Paginile ei de socializare sunt luate cu asalt, de fiecare dată când postează fotografii, iar aprecierile sunt pe măsură. 

În timpul unui interviu, sexy-Antonia nu s-a ferit să vorbească despre viața ei intimă, chiar dacă un astfel de subiect rămâne, de cele mai multe ori, între ”patru pereți”, vedetele preferând să păstreze discreția. Însă Antonia a abandonat orice reținere. Astfel, fanii au putut afla unele informații… delicate. Antonia a vorbit despre prima experiență sexuală, pe care a avut-o când încă era la liceu.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (n.red. – îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mărturisit Antonia.

”Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă”

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Antonia mărturisește că nu are nevoie de o bonă care s-o ajute cu cei doi băieți.

Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă”,a declarat ea. Artista recunoaște că are foarte multe responsabilități, dar și o agendă plină de evenimente, care de multe ori o copleșeșc, însă ulterior își dă seama că astea o fac de fapt fericită.

„Să știi că devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am”. Cum au reacționat Domnic și Akim când au văzut-o față în față pe sora lor, Maya? „Au fost foarte fericiți, totul a decurs foarte bine, de la sine, ne-am bucurat extrem de mult, ne simțim liniștiți și împliniți”a mai spus Antonia pentru aceeași sursă.