La interesectia strazilor Crinului si Halaicului locuieste fostul primar Crin Halaicu!

Publicat: 20/06/2013 | 00:11

In ’96, dupa 4 ani in functia de primar al Capitalei, Crin Halaicu s-a retras in plina glorie din viata publica, la Mogosoaia. Avea 44 de ani si planuri mari in afaceri, iar in cativa ani si-a ridicat un conac pe malul lacului, evaluat la 5 milioane E.

“Pentru mine nu conteaza banii, ci numai ceea ce as putea face cu ei”, spunea Halaicu intr-un interviu, in urma cu mai multi ani. In ceea ce priveste imobiliarele, s-a tinut de cuvant: fostul inginer de santier si-a ridicat o vila impunatoare, cu 16 camere, doua piscine, teren de tenis si un ponton la lac, dupa proiectul unui palat pe care l-a vazut in Normandia.

Crin Halaicu si-a construit un palat pe marginea lacului Mogosoaia
Crin Halaicu si-a construit un palat pe marginea lacului Mogosoaia

“Există un ponton pe care l-am făcut pentru nişte prieteni care-s pescari, un fel de mic ponton pe care să vina să pescuiască dacă vor, eu nu-s pescar. Lacul este plin de păsări sălbatice, lebede, raţe, gâşte. Dacă ieşi cu barca le sperii, şi multe dintre ele stau la malul meu, aici”, spunea intr-un interviu fostul primar.

Pe Crinului sau Halaicului, spre Crin Halaicu

Conacul este inconjurat la strada de un gard impozant, de aproape doi metri inaltime, si este intesat cu zeci de camere de inregistrari care urmaresc orice miscare suspecta in zona. Doar drumul de acces este din alta epoca, si pare mai degraba o ulita din secolul XIX decat o strada din secolul XX.

Conacul lui Crin Halaicu e la intersectia strazilor Crinului si Halaicului
Conacul lui Crin Halaicu e la intersectia strazilor Crinului si Halaicului

Domeniul impresionant se intinde pe 12.000 mp si e unul dintre punctele importante de reper din Mogosoaia. Nici nu s-ar putea altfel, dat fiind rezonanta numelui fostului primar.

Resedinta lui Crin Halaicu

Si mai interesant este ca, intre timp, strazile din jur au fost botezate cu numele si prenumele lui. Oricat ar parea de neobisnuit, la stanga domeniului lui Crin Halaicu se intinde strada Crinului, iar in dreapta strada… Halaicului.

Intre divorturi si afaceri

Crin Halaicu s-a retras in afaceri dupa ce si-a dus la final mandatul de primar, iar singurele informatii care au mai aparut despre el de-a lungul acestor ani au fost in general despre divorturi.

Mai exact, intr-o mare discretie, s-a despartit si de cea de-a doua nevasta, in 2010, pentru o tanara care aspira la o cariera in modeling. Aceasta din urma relatie inca dureaza, ne-au lamurit vecinii.

Crin Halaicu a divortat pentru a doua oara in 2010
Crin Halaicu a divortat pentru a doua oara in 2010

“Domnul Halaicu este in continuare cu domnisoara aceea tanara, nu stiu daca s-au casatorit, dar a adus-o si pe ea la conac. Si pe interior este impresionant. Are chiar un balcon pe interior, cu deschidere spre un salon imens, iar toate dormitoarele sunt la etaj”, a povestit pentru CANCAN.ro un apropiat al fostului primar.

El a revenit în activitatea politica a PNL în 2009, fiind numit raportorul comisiilor de specialitate PNL Bucureşti. Tot în 2009, Crin Halaicu a donat o sumă importantă partidului, fiind principalul sponsor din rândul persoanelor fizice.

(Mariana Apostol)

 

Citește și...