La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, vaduva marelui regizor pare ca si-a refacut viata!

Publicat: 16/02/2014 | 22:17

Ramasa singura de mai bine de un an, vaduva lui Sergiu Nicolaescu nu a vrut sa isi petreaca Ziua Indragostitilor singura, in casa. Astfel, ea si-a scos cateva prietenele in oras si, dupa ce s-au plimbat timp de o ora, au cinat la un restaurant de lux.

A fost intotdeauna o prezenta discreta si putin sunt cei care au stiut cine este sotia lui Sergiu Nicolaescu. Dupa moartea regizorului, vaduva in varsta de 36 de ani a marelui actor a intrat in atentia presei prin prisma scandalului pe care il are cu sora raposatului pentru avere.

dana nicolaescu

Nici macar atunci cand i s-au adus acuzatii grave, Dana Nicolaescu nu a vrut insa sa faca vreun fel de declaratie. Ba, mai mult, a renuntat la iesirile la restaurant, tocmai pentru a nu fi vazuta. Zilele trecute insa, de Ziua Indragostitilor, Dana Nicolaescu a decis sa nu mai stea inchisa in casa in care a locuit cu marele maestru.

Nu s-a mai ingrijit dupa moartea regizorului!

Vaduva regizorului a fost fotografiata vineri de paparazzii CANCAN.ro in compania unor prietene, cu care a ras mai tot timpul.

dana nicolaescu

Imbracata in haine largi si inchise la culoare, nemachiata si cu parul neingrijit, Dana a putut trece usor neobservata de cei jur si s-a putut bucura in tihna de o scurta plimbare alaturi de amicele sale.

dana nicolaescu

Dupa ce au luat o „gura de aer”, cele trei doamne au mers la restaurant de lux din Capitala, unde au cinat timp de doua ore.

Daca pana acum s-a arat extrem de afectata de moartea barbatului cu care a avut o relatie timp de 17 ani, iata ca, la un an de la moartea regizorului, Dana Nicolaescu pare sa isi revina si sa isi doreasca sa guste din nou din placerile vietii.

dana nicolaescu

 CITESTE SI:

Vizita-fulger la mormantul maestrului Sergiu Nicolaescu! Vaduva Dana a venit sa-i aprinda o lumanare, in secret!

Urna cu cenusa lui Sergiu Nicolaescu, inhumata in secret la Bellu! Ce obiect bizar i-a lasat vaduva Dana pe mormant!

Se lupta pe o avere de peste un milion de euro

Cu cativa ani inainte sa moara, Sergiu Nicolaescu a redactat un testament prin care scria ca toate bunurile sale revin sotiei, Dana. Stupefiata, Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, a dat-o in judecata pe Dana, marturisind ca actorul a fost constrans sa faca acel testament.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

Cele doua femei se lupta acum pe cale legala pentru conturi de aproape 500.000 euro, un etaj de vila si o alta casa in Bucuresti, o vila la mare la 2 Mai, doua terenuri, tablouri, obiecte de arta si de colectie, plus drepturile de autor ale regizorului, care, numai anul trecut, s-au cifrat la aproape 100.000 euro (destul de putin, totusi, pentru filme care au facut incasari enorme, avand peste 1 miliard de spectatori).

 

Claudia Balan

Citește și...