Laura Cosoi a născut! Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară. Primele imagini cu micuța Vera

Autor:
Publicat: 15/08/2020 | 23:09

Laura Cosoi este în culmea fericirii, a devenit mamă pentru a doua oară.Vedeta a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu cea mică și a dezvăluit și numele ce îl va purta. Se pare că numele ales de Laura pentru noul membru al familiei este Vera, vine din salvă și însemnă adevăr, credință.

Așa cum a făcut și în cazul primei sarcini, Laura Cosoi a optat pentru o naștere naturală. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie prin care și-a anunțat fanii de fericitul eveniment. Aceasta a făcut publică o fotografie cu micuța Vera. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI, MĂRTURII DIN TRECUT. “NU ARE CINE SĂ-ȘI DEA O SOLUȚIE!” CU CE PROBLEME S-A CONFRUNTAT VEDETA)

Fanii au reacționat imediat, iar fotografia a adunat numeroase aprecieri și comentarii pozitive. Chiar cu puțin timp înainte a naște, Laura Cosoi spunea că abia așteaptă momentul în care o va putea strânge în brațe pe noua membră a familiei.

„Mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape. Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce acasă și de a ne bucura toți de ea e din ce în ce mai puternică.

Ca și rândul trecut, voi naște natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, și mă bucur că voi avea alături de mine aceeași echipă ca și la prima naștere. Ah, ce norocoasă sunt.”, a mărturisit Laura Cosoi cu puțin timp înainte de naștere.

Laura Cosoi își mai dorește încă un copil

Chiar dacă numai ce a adus pe lumea pe cel de-al doilea copil, se pare că Laura Cosoi nu se oprește aici. Vedeta a declarat că își mai dorește și un băiețel. (VEZI ȘI: LAURA COSOI, SUPER-SEXY ÎN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ! A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ, CU BURTICA LA VEDERE)

 „În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.