Laura Dincă, detalii despre rochia de mireasă: „Mă va vedea doar în fața altarului”

Publicat: 27/06/2019 | 21:06

Au o relaţie de câţiva ani, iar în urmă cu patru ani, mai precis pe 10 ianuarie, Laura Dincă a primit inelul de logodnă. Chiar dacă relația lor a fost supusă la multe încercări grele, acum frumoasa blondină și Cristian Boureanu sunt mai fericiți ca niciodată și își fac planuri de viitor.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a explicat cum își dorește să fie rochia de mireasă în momentul în care va avea loc nunta. (CITEȘTE ȘI: MAGDA VASILIU, REPLICI ACIDE LA ADRESA SOȚILOR PASTRAMĂ: „UN CUPLU MAI STUPID, MAI IREAL…”)

„Niciodată nu m-am visat ”mireasa prințesă”, nu pot spune mai multe despre rochie, deoarece am ales-o singură și Cristi mă va vedea doar în fața altarului! Deci e secret până atunci, dar vă pot spune că rochia de stare civilă în mod sigur va fi simplă și îmi doresc foarte mult să fie în locația pe care mi-o doresc, pentru a putea purta șlapi”, a explicat Laura Dincă.

”Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”

Apropiații cuplului spun că Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt pregătiți să facă cel mai important pas din viața lor, iar nunta va avea loc cel mai probabil în vara lui 2019.

Între Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt peste 20 de ani diferență de vârstă, dar nu mai este un secret pentru nimeni că amândoi și-ar dori să întemeieze o familie.  Și, pentru a stopa unele zvornuri care circulă în lumea mondenă, blonda a fost tranșantă:

„Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să va anunţ. (…) Aştept, dacă e să vină un bebeluş. Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, a declarat, cu mai mult timp în urmă, Laura Dincă.