Laura Vass a fost abuzată! Mărturisiri șocante: „Era şi sub influenţa alcoolului. M-am trezit cu un băiat în casă”

Autor: A. D.
Publicat: 22/02/2020 | 20:57
Laura Vass a fost abuzată! Mărturisiri șocante: „Era şi sub influenţa alcoolului. M-am trezit cu un băiat în casă”

Laura Vass a fost abuzată când avea doar 18 ani. Artista a trecut printr-o perioadă destul de grea, la momentul respectiv. Totul s-a întâmplat din cazua iubitului pe care îl avea la acea vreme. Cântăreața a povestit totul despre trauma la care a fost supusă.

Acum mulți ani, Laura Vass a început o relație cu un bărbat care era căstorit. Pe atunci artista experimenta primii fiori ai dragostei, iar rațiunea era înăbușită de iubire. Cântăreața a acceptat o relație cu un bărbat căstorit, care a durat trei ani de zile. (CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO. CUM ARĂTA LAURA VASS, LA DEBUTUL ÎN LUMEA MANELELOR. CÂNTĂREAȚA ESTE ACUM DE NERECUNOSCUT!)

În momentul în care soția bărbatului a aflat de idila celor doi a decis să se răzbune pe Laura Vass. A făcut-o printr-un gest umilitor, ce a marcat-o pe vedetă. Soția înșelată a tuns-o pe tânăra amantă. „E adevărat, soţia iubitului meu m-a tuns. Nu ar fi fost atât de dureros dacă iubitul meu de la vremea aceea ar fi făcut imposibilul să vină să mă ajute. Ea m-a prins singură şi vulnerabilă. Nu am vrut să ripostez. Ea era şi sub influenţa alcoolului. M-am trezit cu un băiat în casă. El era fratele ei. Era şi ea, dar a considerat că are nevoie de ajutor. Am fost abuzată pentru dragoste”, povestea Laura Vass în urmă cu ceva timp.

„Am câştigat şi m-am câştigat pe mine”

Din acel episod din viața ei, artista a învățat multe și a ales să vadă parte pozitivă a lucrurilor. Și-a asumat greșeala și nu a mai repetat-o. A înțeles că ea este mai importantă și că trebuie să o intereseze doar evoluția personală și nimic altceva.

„Am câştigat şi m-am câştigat pe mine şi învăţ să mă câştig pe mine. Am realizat… cu atâta suferinţă, să apuc pe calea drogurilor sau a alcoolului nu e o soluţie. Am avut nişte experienţe şi am ales calea asta, a descoperirii de sine. E adevărat, am făcut multe reconfigurări în viaţa mea, legat de timpul meu. Nu mă mai dau în vânt după cântări. Cea mai importantă relaţie o avem cu noi. Am înţeles la un moment dat că fericirea nu e neapărat în afara noastră”, a declarat Laura Vass, acum ceva timp.

Citește și...