Laurette, fotografie incendiară pe internet. Fanilor nu le-a venit să creadă

Publicat: 11/04/2019 | 10:36

Este bine ”înzestrată”, iar fanii îi asaltează paginile de socializare pentru a admira formele perfecte. Laurette Atindehou știe asta și oferă, din când în când, unele fotografii de-a dreptul incendiare. Așa s-a întâmplat cu doar 18 ore în urmă. Laurette a postat pe contul său de Instagram o fotografie care i-a făcut pe fani să creadă că este… dezbrăcată. 

O pereche de colanți ”culoarea pielii” și totul se poate transforma într-o provocare vizuală teribilă. Bineînțeles, mulți dintre fani au picat în plasa întinsă de Laurette și chiar au crezut că vedeta s-a fotografiat goală-pușcă.

Laurette a ăus la încercare imaginația fanilor

Laurette poartă chiloțeii în poșetă

Laurette Atindehou nu poartă sutien, doar foarte rar, după cum chiar vedeta a dezvăluit, dar de sărbători i-a uimit pe fanii ei: a purtat chiloții în geantă! Spune că asta îi aduce noroc.

CITEȘTE ȘI: LAURETTE, BLESTEMATĂ ÎN DRAGOSTE?! ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE A RĂMAS DIN NOU SINGURĂ

Vedeta în vârstă de 37 de ani a făcut… Revelionul cu chiloțeii roșii în poșetă. „Sutien port rar, iar chiloțeii roșii i-am ținut în geantă, de Revelion, ca să-mi aducă noroc”, a afirmat ea, la Antena 1.

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena, în vârstă de șapte ani. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Citește și...