Lavinia a fost arestată pe plaja Mamaia, după ce a postat pe Facebook! Tatuajele au dat-o de gol

Publicat: 28/08/2020 | 17:44
Lavinia a fost arestată pe plaja Mamaia, după ce a postat pe Facebook! Tatuajele au dat-o de gol

Lavinia Bachmaţchi, 26 de ani, este bănuită că ar fi furat un excavator, rampe de încărcare și recipient, precum și o motocicletă, în Italia. Femeia a fost ridicată de polițiști zilele acestea de pe plaja din Mamaia.

Lavinia a fost arestată preventive pentru 10 zile și va fi predate autorităților din Peninsulă, pentru a fi audiată. Maramureșeanca a fost găsită la Mamaia după ce s-a ”lăudat” pe Facebook cu poze de senzație din exclusivista stațiune a litoralului românesc, scrie replicaonline.ro.

Potrivit mandatului european, ”autoritățile judiciare din Italia au solicitat arestarea și predarea Laviniei Bachmaţchi în temeiul ordonanței de arestare preventivă din data de 07.10.2019 a Tribunalul din Lodi, Italia, pentru efectuarea de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de ”furt organizat” și ”tentativă la furt organizat”. Astfel, aceasta este acuzată că, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracţional organizat care acţiona în oraşele San Martino, Dresano și Lodi. Grupul se ocupa cu sustragerea uneltelor şi utilajelor, sau chiar a motocicletelor din diverse spaţii comerciale.”

 

Lavinia a fost arestată de plaja Mamaia, după ce a postat pe Facebook

Mandatul a fost emis pe data de 17 iulie 2020 de către Tribunalul din Lodi, Italia, iar inculpata, reţinută în data de 16 august 2020, de către poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa. A fost depistată pe plajă, în timp ce se afla în vacanţă, în staţiunea Mamaia. Asta pentru că a tot postat pe rețelele de socializare fotografii cu tatuajele la vedere.

Instanţa a decis executarea mandatului european de arestare emis la data de 17.07.2020 de către Tribunalul din Lodi, Italia, conform ordonanței de arestare preventivă din data de 07.10.2019, cu privire la persoana solicitată Lavinia Bachmaşchi luând act de consimțământul acesteia la predare cu respectarea regulii specialității.