Lavinia Pîrva a pozat goală! Imagini incendiare cu soția lui Ștefan Bănică Jr.

Publicat: 01/04/2018 | 18:00

Lavinia Pîrva este acum căsătorită cu Ștefan Bănică Jr., însă în trecut vedeta a fost protagonista unui pictorial incendiar. Cântăreața a pozat goală în Playboy, iar imaginile respective le incită imaginația bărbaților.

Lavinia Pîrva a dezvăluit, recent, care este replica ei preferată din filmul “Liceenii”, care l-a făcut celebru pe soțul ei, Ștefan Bănică Jr. (CITEȘTE ȘI: Lavinia Pîrva, probleme după ce a devenit soția lui Ștefan Bănică Jr. ”E nasol, trebuie să…”)

„Când suntem fericiţi trebuie să existe şi o mică tristeţe. Piesa este despre dragoste. A fost ziua căţelului meu, de exemplu, eram fericită, dar am fost şi tristă că nu eram cu el. Mereu trebuie să fie o balanţă între cele două.

În ziua căsniciei mele nu am fost nefericită! A fost o zi superbă din toate punctele de vedere. În orice moment… trebuie să existe un echilibru. Ca să te bucuri de un lucru trebuie să existe şi un pic de tristeţe. Replica mea preferată…

 Există în filmul Liceenii, de micuţă eram fan, o replică: nu ai înţeles nimic din toate frământările mele, cred că Ştefan a spus asta. Trebuie să existe mai multe lucruri, în primul rând chimie. Nimic nu e întâmplător în lumea asta, dacă e să se întâmple, se întâmplă, nu contează cine face primul pas”, a spus Lavinia Pîrva.
Citește și...