Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au despărțit…din nou! Prințul Țiganilor a rămas iar fără femeie: „M-a părăsit”

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 21:40
Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au despărțit…din nou! Prințul Țiganilor a rămas iar fără femeie: „M-a părăsit”

S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat, iar acum au ajuns din nou la separare! Leo de la Strehaia și Dana Criminala și-au spus din nou adio și se pare că de această dată, lucrurile dintre cei doi nu mai pot fi reparate.

Dacă afacerile merg cum nu se poate mai prost, viața sentimentală este și ea pe marginea prăpastiei pentru Prințul Șoganilor. Leo de la Strehaia și Dana Criminala și-au spus din nou adio. Cei doi au decis să se despartă, deși în urmă cu puțin timp au fost împreună în vacanță și le-au arătat tuturor cât de îndrăgostiți sunt.

Dana Criminala și-a cumpărat casă de 100.000 de euro

Se pare că lucrurile nu au mers în direcția dorită de cei doi, căci au ajuns să se despartă pentru a mia oară. Pentru wowbiz.ro, Leo de la Strehaia a dezvăluit că Dana Criminala și-a cumpărat o casă imensă, cu banii pe care i-a strâns de la el, în ultimii ani, iar acum nu mai vrea să audă de el și nici să se mai împace cu acesta.

„Ne-am despărțit! Iarăși! Acum e definitiv. M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…

Banii sunt de la mine, din ultimii ani, i-a strâns și și-a făcut casă. Acum stă cu toate animăluțele lor, din ce înțeleg. E clar, nu e loc de împăcare între mine și ea, sigur divorțăm acum, nu avem altă variantă. O să văd dacă mă pot împăca cu Anca, cine știe, poate ea o să vrea… Eu, totuși, trebuie să am o femeie pe lângă mine” a spus Leo de la Strehaia, pentru sursa citată.