Leo DiCaprio, un şef de milioane! Ce dezvăluiri a făcut fosta „mână dreaptă“ despre omul momentului. „Făceam o plecăciune şi…“

Publicat: 07/03/2016 | 10:01
Leo DiCaprio, un şef de milioane! Ce dezvăluiri a făcut fosta „mână dreaptă“ despre omul momentului. „Făceam o plecăciune şi…“

Una dintre fostele asistente a lui Leonardo DiCaprio a povestit recent cum este, de fapt, actorul în realitate şi cum arată o zi obişnuită din viaţa celui care tocmai a câştigat primul său premiu Oscar.

Kasi a primit jobul după o noapte în oraş cu DiCaprio

În urmă cu o săptămână, numele lui Leonardo DiCaprio era pe buzele tuturor, asta după ce actorul cu o carieră bogată în filme îşi câştiga prima sa statuetă aurită, după ani de muncă.

După ce a fost premiat pentru rolul său din „The Revenant“, fosta asistentă a actorului şi-a făcut curaj şi a stat de vorbă cu presa. Kasi Brown a povestit cum este Leo DiCaprio în viaţa de zi cu zi, dar şi cum îşi petrecea actorul orele de pe platourile de filmare.

Leo DiCaprio şi Kasi Brown erau prieteni la cataramă pe platourile de filmare
Leo DiCaprio şi Kasi Brown erau prieteni la cataramă pe platourile de filmare

Încă din 2003, Kasi Brown i-a fost alături lui DiCaprio zile întregi, iar uneori, atunci când a fost cazul, şi nopţi de-a rândul. Pe atunci, printr-o împrejurare fericită, Kasi – care îşi vizita o prietenă din Montreal – a ajuns să iasă în oraş cu amica sa, dar şi cu şeful acesteia.

Cum prietena ei era asistent de producţie pe platoul de filmare al producţiei „Aviatorul“, şeful acesteia nu putea fi decât Leonardo DiCaprio. Întâmplarea a făcut ca tânăra Kasi să o înlocuiască pe prietena sa. Atunci când producţia şi-a schimbat locaţia şi s-a mutat la Los Angeles, aşa a ajuns să fie mâna dreaptă a lui DiCaprio, încă de pe vremea când se afla la primele sale nominalizări la Oscar.

Şefu’ Leo îi era cel mai bun prieten

De atunci, chiar dacă Kasi Brown îşi dorea, de fapt, să devină actriţă, a acceptat să devină asistenta personală a starului de la Hollywood. Între cei doi s-a legat şi o prietenie strânsă, amândoi având un simţ al umorului foarte bine dezvoltat.

Fosta asistentă a lui DiCaprio visa să devină actriţă
Fosta asistentă a lui DiCaprio visa să devină actriţă

Potrivit spuselor lui Kasi pentru Huffington Post, câteodată cei doi se prefăceau că Leo era o adevărată „divă“ şi existau momente în care tânăra îi dădea replici ironice la care acesta nu se aştepta, însă pe care le aprecia.

„Uneori, mă comportam ca şi când el era un stereotip al celebrităţii, iar dacă mă ruga să îl ajut cu ceva, făceam o plecăciune şi îi răspundeam ca abătută «Sigur că da, domnule! Orice doriţi, domnule! », iar el izbucnea în hohote de râs şi îmi spunea să încetez“, îşi aminteşte Kasi Brown cu zâmbetul pe buze.

Totodată, celor doi le plăcea la nebunie să imite oamenii care le picau în faţa ochilor. Găseau o „victimă“ şi îi întorceau trăsăturile şi modul de-a se comporta pe toate părţile. Probabil în acest mod reuşea Leonardo DiCaprio să intre în pielea personajelor pe care le-a tot jucat cu multă naturaleţe.

Mai mult decât atât, Kasi şi-a luat jobul atât de în serios, încât atunci când Leo DiCaprio ieşea din rulota sa, în timpul repetiţiilor, ea îl urmărea peste tot. De multe ori, pentru a nu fi surprins de paparazzi cum se „manifestă“, Kasi stătea şi ore în şir în faţa actorului şi îl „apăra“ pe acesta cu o umbrelă.

Mădălina Moraru

 

 

Citește și...