Leo Grozavu dă cărțile pe față: „Legea e făcută pentru cei fraieri în România!”

Autor: Cristian P
Publicat: 03/06/2020 | 12:11
Leo Grozavu dă cărțile pe față: „Legea e făcută pentru cei fraieri în România!”

Leo Grozavu, antrenorul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că măsurile impuse pentru reluarea fotbalului în România sunt prea exagerate.

Ba mai mult, tehnicianul formației calificate în „careul de ași” al Cupei României, s-a arătat convins că protocolul impus de autorități pentru reluarea antrenamentelor a fost încălcat de majoritatea cluburilor de Liga 1, afirmând că are informații în acest sens.

„În general, legea e făcută doar pentru cei fraieri în România. Sunt o grămadă de echipe care s-au deplasat cu autocarul, au mâncat la comun. Am informații, nu o să dau din casă că nu-i frumos. Nu e niciun risc, am făcut trei controale. Oamenii s-au plimbat pe stradă, au intrat în magazine. Doar fotbalul a fost atât de testat și de riguros urmărit, de zici că cine știe ce se întâmplă. Eu zic că toate lucrurile astea au fost induse, panica asta a fost indusă, nu trebuie să ne speriem chiar așa de tare. De-a lungul istoriei am trecut prin lucruri mai grele și nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum. Până acum, Covidul ăsta e doar un virus de care eu nu am auzit să omoare în masă”, a declarat Leo Grozavu la Digi Sport.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe se află pe locul 2 în play-out-ul Ligii 1 cu 19 puncte, la cinci puncte de liderul din play-out, Viitorul Constanța. Așa cum v-am informat, Liga 1 se va relua în weekendul 12-14 iunie, programul și televizările jocurilor din runda a III-a a play-off-ului/ pplay-out-ului Ligii 1 urmând a fi anunțat ulterior.

 

 

 

Citește și...