Leo îndeamnă la echilibru: „Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem realiști!”

Autor:
Publicat: 23/12/2019 | 10:37
Leo îndeamnă la echilibru: „Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem realiști!”

Leo Grozavu, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a ținut la finalul partidei pe care elevii săin au câștigat-o cu 3-1 contra Chindiei să le temereze elanul fanilor.


Biletul Zilei » Pariem pentru profit pe baschet și fotbal!


Cu toate că suporterii au început să viseze din nou la play-off după seria de trei victorii consecutive care a adus Sepsi la 7 puncte de locurile de play-off, tehnicianul covăsnean a declarat că e mai bine pentru toți cei de la Sepsis ă rămână cu picioarele pe pământ.

„Vreau să rămân cu picioarele pe pământ, să rămânem realişti, suntem mult prea departe de a visa. Sau putem visa, dar vreau să rămânem realişti. Am făcut un număr de puncte care în momentul de faţă  ne asigură o anumită linişte peste iarnă, dar nimic mai mult. Sunt absolut convins că va urma o a doua parte a campionatului foarte grea. Şi apoi acel playout, la care toată lumea mai mult ca sigur că va pleca de la acelaşi nivel. Sunt bune cele 28 de puncte ţinând cont de o anumită conjunctură, dar în acelaşi timp sunt şi puţine, pentru că eu cred că această echipă ar fi putut şi mai mult”, a declarat  Leo Grozavu.

Pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe aceasta a fost cea de-a treia victorie consecutivă în Liga 1.

Cu acest success, Sepsi a acumulat 28 de puncte, la fel ca și Dinamo, dara  terminat anul în fața „câinilor” având un golaveraj mai bun. Echipa lui Leo Grozavu trage speranțe la play-off având în vedere că distanța față de Viitorul, formație care se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența la „masa bogaților” este de 7 puncte iar din acest sezon regular vor mai fi puse în joc în 2020 încă 12 puncte.