Leo Iorga s-a operat de cancer la picior. Primele imagini din spital cu artistul

Publicat: 22/08/2019 | 14:53
Leo Iorga s-a operat de cancer la picior. Primele imagini din spital cu artistul

Leo Iorga se află în perioada de refacere, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Artistul duce o luptă teribilă cu cancerul, încă din 2011, iar pe 12 august – anul acesta – s-a operat la picior într-o clinică din Germania.

Din păcate, boala a recidivat, pe parcursul anilor, în zone diferite ale corpului lui Leo Iorga. Tot anul acesta, artistul a mai suportat o intervenție la plămâni, tot în Germania, însă speră să revină pe scenă până pe 20 septembrie, la aniversarea trupei Compact.

„Dragi prieteni, operația la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să știți că citește tot ce scrieți pe această pagină, știe că îl iubiți. Ascultă și respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare și cu speranță tratamentul care îi e administrat. Își dorește să revină pe scenă, în fața publicului care îl iubește și pe care îl iubește. Alături de el sunt Paula – soția lui, Edy și Paul – cei doi fii, dar și prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie. Doamne ajută! Leo, trebuie să cânți pentru noi, cei care te iubim!”, s-a transmis printr-un mesaj publicat, de prietenii lui Leo Iorga, în mediul online.

Leo Iorga duce o luptă teribilă cu cancerul

Aflat la tratament în Germania, Leo Iorga a făcut un anunț despre lupta cu cancerul

În luna februarie a acestui an, Leo Iorga a avut parte și de o întâlnire emoționantă! El s-a întâlnit cu fratele său, pe care nu-l mai văzuse de patru ani. La descrierea imaginilor pe care le-a făcut publice artistul – aflat în Germania – a dezvăluit că încheiase o săptămână cu ultimile investigații imagistice de la spitalul din Hamburg.

“Am încheiat săptămâna cu ultimile investigații imagistice la Nuclearmedizin Spitalenhof, cu Prof. Dr. Bohuslavizki, iar apoi cu vizita fratelui meu, cu familia. Nu ne-am mai văzut de 4 ani… iar ei au bătut 700 de km să ne întâlnim aici.
Weekend plăcut tuturor!”, scria Leo Iorga pe pagina sa oficială de Facebook.

August 2019 – Operația la piciorul stâng a decurs bine
Citește și...