Leo vrea punct final în Liga 1: „Ar trebui înghețat campionatul!”

Autor:
Publicat: 03/04/2020 | 13:02
Leo vrea punct final în Liga 1: „Ar trebui înghețat campionatul!”

Leo Grozavu, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe crede că modeul adoptat de cei care conduc destinele fotbalului belgian, care au tras linie peste ediția de campionat 2019-2020  ar trebui adoptat și în România și Liga 1 ar trebui „înghețată”.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Tehnicianul covăsnenilor este de părere că sezonul competițional 2019-2020 al Ligii 1 este compromis total în contextul pandemiei de COVID-19 și susține că, deși vor exista foarte multe nemulțumiri, acest campionat ar trebui sacrificat pentru a nu periclita și ediția viitoate a Ligii 1.

„Nu știu cum se va decide campionatul, nu e treaba mea. Vor fi nemulțumiri oricum. Nu pot da un verdict. Ca opinie personală, ar trebui înghețat campionatul. Trebuie început alt campionat de la zero. Avem și un plan de rezervă dacă vor pleca unii dintre jucători”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Tehncianul susține că jucătorii săi urmează cu strictețe programul individual de pregătire pe care îl au mai ales că sunt cu banii la zi, Sepsi fiind unul dintre puținele cluburi din Liga 1 care nu se confruntă cu problem financiare în această perioadă și care nu și-a trimis angajații în șomaj tehnic, măsură luată de mai multe grupări din prima ligă.

După ce sezonul trecut a evoluat în premieră în play-off, Sepsi OSK Sf. Ghoerghe a ratat în acest campionat prezența la „masa bogaților”, evoluând în play-out unde se află pe locul 2 cu 19 puncte după primele două runde scurse din ediția de play-off/play-out a Ligii 1.