Lideri interlopi retinuti

Publicat: 31/08/2015 | 15:26
Lideri interlopi retinuti

Fratii Nutu si Sile Camataru, si alti 3 interlopi, au fost retinuti vineri seara de politisti.

Fratii Nutu si Sile Camataru, si alti 3 interlopi, au fost retinuti vineri seara de politisti in urma unui confilct de la Curtea de apel Bucuresti, in timpul caruia un fost membru al clanului a fost atacat, prezentand leziuni la nivelul fetei. Acesta i-a acuzat pe cei doi de agresiune.

camatari retinuti
camatari retinuti

 Conflictul ar putea determina anularea masurii controlului judiciar, si arestarea fratilor Camataru, care sunt implicati in mai multe dosare pentru violenta. Instanta judecatoreasca ar putea decide sambata daca Nuti si Sile Camataru se vor intoarce dupa gratii.

Sile Camataru, anul trecut, în faţa arestului, la doar câteva minute de la eliberare. „Uşor-uşor, voi da drumul şi eu la nişte afaceri şi-mi voi vedea de treaba mea. Eu mă satur şi cu puţin, şi cu mult. Afacerile le voi face în domeniul construcţiilor, chiar dacă asociaţii mei m-au dat deoparte în aceste nouă luni. Până la urmă, nici copiii sau familia nu mai cred dacă sunt sau nu vinovat, când ţi se aruncă în spate asemenea acuzaţii”, spunea, anul trecut, Sile Cămătaru.

 (I.P.)

Citește și...