Lidia Buble, criticată dur de fani: ”Apelează la cineva, te îmbraci oribil!”

Publicat: 04/04/2019 | 20:37

Nimeni nu-i contestă frumusețea, însă dacă vine vorba despre vestimentația aleasă, atunci Lidia Buble are o ”problemă”. Iar asta se întâmplă foarte des, mai ales pe pagina ei de Instagram, acolo unde vedeta postează fotografii în care apare în fel și fel de ipostaze… vestimentare.

Totuși, e bine că Lidia nu este criticată pentru melodiile pe care le interpretează, subiectul nefiind abordat de fani decât laudativ. Ceea ce se poate traduce și prin aceea că Lidia este mult mai atentă la ceea ce cântă, decât la ceea ce îmbracă. Însă, fără a exagera, Lidia Buble este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, așa că – în ultimă instanță – excesele vestimentare i-ar putea fi iertate. Se întâmplă, de altfel, și la case mai mari.

Cu doar o oră și jumătate în urmă, Lidia a postat o fotografie care a dat naștere unor comentarii contradictorii. Bineînțeles, fanii s-au împărțit imediat în două tabere. Reține atenția un comentariu acid la adresa Lidiei, cu atât mai mult cu cât ideea nu e nouă. Are Lidia un… consilier pe probleme de vestimentație? Dacă da, atunci ar trebui să se debaraseze de el/ea. Iar dacă nu are, atunci – spune autorul mesajului critic – trebuie să apeleze, neapărat, la cineva care ar putea să o scoată din… oribil.

”Cine dracu te îmbracă?… daca e cineva, schimba-l, ca te îmbracă oribil, daca te îmbraci singura atunci apelează la cineva că te îmbraci oribil!”

Iată și fotografia care a declanșat sarabanda comentariilor. Și chiar suntem tentați să spunem că… se poate și mai rău. 🙂

Lidia Buble sau gusturile vestimentare nu se discută
Citește și...