Lidia Buble, dezbrăcată în plină toamnă: ”Vreau vara înapoi!”

Publicat: 06/11/2019 | 19:52

Lidia Buble le-a făcut o surpriză vizitatorilor paginii sale de Instagram, postând o fotografie ”încinsă”. Îmbrăcată în roșu – sau dezbrăcată în roșu, s-ar putea spune -, vedeta a dezvăluit că își vrea ”vara înapoi”.

Like-uri, comentarii laudative, emoticoane sugestive și multe inimioare prin intermediul cărora fanii și-au expprimat bucuria… vizuală. Ce-i drept, Lidia Buble arată trăsnet, iar fotografia a făcut ca mediul online să vibreze corespunzător.  Cu mai multă vreme în urmă, frumoasa Lidia Buble a făcut unele dezvăluiri dureroase, mărturisind că s-a luptat cu depresia.

Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas. La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă “Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie? Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez”, a povestit Lidia la emisiunea “De vorbă cu Ana”.

Lidia Buble, surpriză ”hot” pentru fanii săi

”Nu sufăr de nicio boală”

Iubita lui Răzvan Simion s-a arătat deranjată de informațiile apărute în presă, precizând doar că are probleme cu somnul, dar că tatăl ei, Viorel, pastor la biserica penticostală ”Emanuel” din Deva, o ajută să se liniștească prin diferite metode spirituale.

Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătoasă tun. Problema cu insomniile o am de când sunt mică, însă nu cred că e vreo boală asta. De două zile dorm liniștită pentru că am vorbit cu tati, m-a liniștit, s-a rugat și a postit”, a scris veeta pe contul personal de socializare.