Lidia Buble, dezvăluiri neaşteptate. Vedeta a fost bătută de tatăl ei de față cu toată lumea

Autor: Maria H.
Publicat: 30/10/2019 | 18:24

Lidia Buble şi-a adus aminte de copilărie. Artista a povestit câteva întâmplări amuzante şi a recunoscut că a fost un copil… năzdrăvan.

Cântăreaţa a dezvăluit cum a rămas fără fustă în fața unei biserici întregi, dar și cum a ajuns să ia bătaie de la tatăl ei de față cu toți colegii de la școală.

„Am rămas fără fustă în fața bisericii. Aveam o fustă foarte vaporoasă, de vară, și niște tocuri mici. Era o treaptă… Am călcat cu tocul pe fustă și am rămas fără fustă pe mine. M-a văzut toată biserica. Și aveam și lenjerie intimă nude, deci era ca și cum nu aș fi avut nimic pe mine. Altă dată mi s-a întâmplat să mă duc la toaletă și să îmi aranjez fusta doar în față, în spate era ridicată. Am luat-o și pe mijloc, nu înțelegeam de ce râdea în hohote toată lumea.

Dintre toți frații mei, eu am luat cel mai mult bătaie.

S-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!

A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a povestit artista la Teo Show.

Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă

Lidia provine dintr-o familie cu 11 copii, ea fiind a patra născută. Mai mult decât atât, artista a declarat  că are nici mai mult nici mai puțin de 22 de nepoței și 354 de verișori.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama.” povestea Ldia Buble într-un interviu.

Citește și...