Lidia Buble, mesaj provocator pentru Răzvan Simion: ”Așa aș vrea să mă trezesc în fiecare dimineață!”

Publicat: 30/10/2018 | 12:22

Lidia Buble a transmis un mesaj provocator către Răzvan Simion, iar acesta a răspuns în stilu-i caracteristic, spre încântarea fanilor de pe Instagram. De câteva zile, Lidia și Răzvan au un musafir în casă, un nepoțel pe care îl cheamă Isaiah. Iar bebelușul o atrage din ce în ce mai mult pe Lidia, se pare, astfel că a postat o fotografie, alături de el. Vedeta a recunoscut public că o astfel de postură maternă o încântă.

”Așa aș vrea să mă trezesc în fiecare dimineață”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei, iar urmăritorii ei sunt deja cu gândul la un eventual anunț extraordinar. Bineînțeles, nu chiar atât de curând, însă cât mai repede posibil.

”Dumnezeu să vă binecuvanteze!!! Vă tzuc!!!😚😚😚❤️❤️; ”Sunteți frumoși❤️; ”Tu de ce nu faci un copil? Daca asa vrei sa te trezesti dimineata…”; ”Aşa te vreau nenică’ , pe când se strâng roadele muncii voastre?🤔🤗🤗😁.

CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, PROBLEME GRAVE DIN CAUZA LENTILELOR DE CONTACT. “OCHII ÎMI LĂCRIMAU ŞI…”

Lidia Buble, mesaj fierbinte pentru Răzvan Simion: ”Așa aș vrea să mă trezesc în fiecare dimineață!”

Lidia Buble, mesaj provocator pentru Răzvan Simion. Dar nici Răzvan nu s-a lăsat mai prejos și a oferit un răspuns magistral

Mesajul Lidiei Buble a ajuns, firește și la Răzvan Simion. Acesta are ca nickname pe Instagram @futuristul, iar dorința Lidiei pare a-l fi pus serios pe gânduri. Motiv pentru care replica sa nu s-a lăsat îndelung așteptată:

”Găsim o soluție!”

În astfel de condiții, este evident că ambele părți au ajuns, foarte repede, la un numitor comun, astfel încât fanii nerăbdători pot spera că anunțul mult așteptat nu va întârzia pe termen nelimitat.

CITEȘTE ȘI: ACUZATĂ CĂ SE ÎMBRACĂ “DE LA GUNOI”, LIDIA BUBLE A OFERIT O REPLICĂ DE ZILE MARI. “FIECARE DUPĂ…”

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu reușit

”Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum”, Spunea Lidia Buble la un moment dat, recunoscând că nu dorește să se grăbească. ”Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere.”

Lidia Buble a vorbit atunci și despre ”ziua cea mare”:

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”.