Lidia Buble nu vrea să audă de operații estetice! ”Trebuie să ne iubim așa cum ne-a făcut Dumnezeu”!

Publicat: 07/09/2018 | 20:23

Lidia Buble se simte excelent în pielea ei. Fluctuațiile de greutate din trecut i-au pus mari probleme,  la vremea respectivă, dar artista a declarat pentru DC News că nu a avut grijă de alimentație, aceasta fiind principala cauză a problemelor.

Întrebată cum arată meniul ei de fiecare zi, Lidia Buble a răspuns: ”Încerc, pe cât de mult pot și îmi permite timpul, să iau micul dejun. Asta înseamnă, ba o salată de crudități, cu pâine integrală sau prăjită, fie cereale. În restul zilelor, ajung destul de târziu și mănânc, cel mai mult, paste – paste cu fructe de mare sau doar cu creveți”.

În ceea ce privește felul preferat de mâncare, artista a specificat că este vorba despre supa cu tăiței pe care i-o gătește mama ei atunci când revine din turnee. ”Aș mânca doar atât și pot fi sătulă multe zile”, completează ea.

Lidia Buble se abține de la dulciuri, însă nu refuză – din când în când – jeleurile. Fructele, laptele și pâinea nu-i lipsesc din alimentație, iar cumpărături face exact atunci când este nevoie, fiindcă are un supermarket în apropierea locuinței.

Întrebată de cei de la DC News dacă face sport, vedeta a recunoscut că nu și că ajunge foarte rar la sală. Pe de altă parte, într-o vreme în care foarte multe vedete recurg la ”ajustări” medicale pentru a se menține în centrul atenției, Lidia Buble nici nu vrea să audă de operații estetice:

”Sunt adepta femeii naturale”, spune ea, ”am învățat de la părinții mei să mă iubesc așa cum sunt făcută. Nimeni nu este perfect, însă trebuie să ne iubim așa cum ne-a făcut Dumnezeu”.

Citește și...