Lidia Buble, schimbare radicală de look: ”Cea mai frumoasă!”

Autor: A.N.
Publicat: 17/03/2020 | 13:45

 Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, artista a trecut prin numeroase transformări și a devenit mai nonconformistă. Iar, acum, Lidia Buble și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look.

În ultima vreme, Lidia Buble a adoptat un mod de viață sănătos, merge aproape zilnic la sală și face diferite tratamente corporale pentru a avea o siluetă de invidiat. Artista se simte bine în pielea ei și, din când în când, mai recurge și la câte o schimbare de look.

Recent, Lidia Buble s-a lăsat pe mâinile unui hair-stylist și și-a schimbat nuanța părului. Cântăreața s-a vopsit roz, iar fanii au complimentat-o. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, POZATĂ COMPLET GOALĂ! CE MESAJ REVOLTĂTOR I-A LĂSAT UN INTERNAUT ȘI CUM A REACȚIONAT ARTISTA)

”Cea mai frumoasă!”, ”Te iubesc”, ”Te admir”, ”Powerpuff și Sailor Moon într-una”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Lidia Buble, schimbare de look

Lidia Buble s-a luptat cu depresia

Lidia Buble este o fire pozitivă, energică și mereu cu zâmbetul pe buze. Puțini însă sunt cei care știu că artista s-a luptat cu depresia. Lidia Buble s-a luptat mult timp cu depresia. Începutul carierei sale nu a fost deloc ușor deoarece artista a avut de suferit din cauza răutăților celor din jur. Iubita lui Răzvan Simion a fost jignită în fel și chip. În ciuda faptului că s-a simțit mereu bine cu ea însăși, la un moment dat, încrederea în sine i-a fost zdruncinată.

Lidia Buble a făcut niște dezvăluiri dureroase. (CITEȘTE ȘI: DANIEL BUZDUGAN LE-A ÎNCHIS GURA RĂUTĂCIOȘILOR, DUPĂ FOTOGRAFIA POSTATĂ CU LIDIA BUBLE: ”AVEA ȘI CHILOȚEI ȘI…”)

Citește și...