Lidia Buble și Răzvan Simion, primele declarații după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în Maldive

Publicat: 05/07/2018 | 17:33

După ce s-ar fi zvonit că Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi căsătorit, în secret, în Maldive, iată că au apărut și primele declarații ale celor doi. (Promotiile zilei la monitoare)

Prezentatorul TV, Răzvan Simion, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram care a ridicat multe semne de întrebare. În poză apărea Lidia Buble îmbrăcată într-o rochie albă, iar pe cap purta o coroniță făcută din flori naturale. Iar mesajul din dreptul fotografiei spunea extrem de multe!

”Spune ”Da!””, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei cu Lidia Buble în rochie albă. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A CONFIRMAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ? „E ADEVĂRAT CE A SPUS DORIAN POPA ASEARĂ!”)

Lidia Buble, în rochie albă

Lidia Buble și Răzvan Simion, primele declarații despre presupusa lor căsătorie

Întorși din vacanța din Maldive, Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut primele declarații despre presupusa lor căsătorie.  (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, CADOU DIN PARTEA LUI RĂZVAN SIMION. “AVEAM NEVOIE DE AȘA CEVA!”)

“Cred că ne-am căsătorit până acum de cel puțin zece ori… E vară, se poară albul, mie îmi plac foarte mult rochițele albe, îmi plac foarte mult florile. Eram pe o insulă și na.. Poate așa, nu știu, toate la un loc au părut…”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

Iar Răzvan Simion a mărturisit că va da mai multe detalii din casă în viitorul apropiat.

”Promit că o să aflaţi mai multe săptămânile viitoare. Acum suntem în perioada post vacanţă şi, care e o boală, ştii, în multe state e considerată o formă de depresie. Cand te întorci din vacanţă, trebuie să îţi revii o perioadă.”, a declarat Răzvan Simion pentru viva.ro. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...