Liga 1 dată total peste cap de COVID-19!

Publicat: 22/07/2020 | 15:00
Liga 1 dată total peste cap de COVID-19!

Liga 1 este dată total peste cap de cazurile de coronavirus care se înmulțesc de la o oră la alta. După ce Dinamo București și CFR Cluj au fost lovite din plin de COVID-19, iar un oficial al clubului Universitatea Craiova a fost la rândul său depistat pozitiv de coronavirus, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a reacționat imediat.

Forul a luat decizia de a nu programa încă partidele pe care CFR Cluj, Universitatea Craiova și Dinamo le vor susține în weekend în cadrul rundei a IX-a a play-off-ului și a XI-a din play-out. Astfel meciurile CFR Cluj – FC Botoșani și Astra Giurgiu – Universitatea Craiova vor fi programate ulterior în funcție de rezultatul testărilor. Pentru aceste două partide, LPF lucrează pe următoarele scenarii: CFR Cluj – FC Botoșani să fie programat duminică, iar Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, luni, marți sau miercuri, în funcție de rezultatul testărilor. De asemenea, LPF intenționează să programeze derby-ul FCSB – CFR Cluj miercurea sau joia viitoare.

Nu în ultimul rând LPF a anunțat că meciurile echipei Dinamo București vor fi programate ulterior în funcție de rezultatul testărilor

Program etapa a IX-a play-off
Sâmbătă, 25 iulie           
ora 21.00 Gaz Metan Mediaș – FCSB
CFR Cluj- FC Botoșani *)
Astra Giurgiu- Universitatea Craiova *)

Program etapa a XI-a play-out
Sâmbătă, 25 iulie
ora 15.30 Academica Clinceni – Poli Iași
ora 18.00 FC Viitorul – Chindia
Duminică, 26 iulie
ora 16.00 FC Voluntari – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
Dimamo – FC Hermannstadt *)
*) LPF va anunța ulterior datele de disputare a acestor meciuri