Lili Sandu a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naștere: ”Am spus DA!”

Publicat: 28/05/2019 | 21:27

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, chiar de ziua ei de naștere. Evenimentul important a avut loc în Istanbul!

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Kanal D, unde este gazda emisiunii„FanArena”. Pe plan profesional toate îi merg ca pe roate, iar în viața personală… la fel! Nu de alta, dar Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Țolu. Iar astăzi, de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor. (CITEȘTE ȘI: LILI SANDU, RELAȚIE SECRETĂ CU SIȘU DE LA LA FAMILIA)

”28.05.’19 Istanbul ✨❤️💍
#isaidyes”, a scris Lili Sandu în dreptul fotografiilor publicate.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Silviu Tolu

Totuși, există ceva care îi lipsește cu desăvârșire lui Lili Sandu pentru a se simți în totalitate împlinită. Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit că își dorește să devină, cât mai repede, mămică.

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...